Libnet.ro
UNICEF

23:15

Klaus Iohannis il vrea pe Constantin Dudu Ionescu in echipa de consilieri

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis il vrea pe Constantin Dudu Ionescu in echipa de consilieri

Un nou nume este vehiculat pentru echipa de consilieri a lui Klaus Iohannis. Potrivit Ziare. com fostul ministru de Interne, Constantin Dudu Ionescu ar putea fi numit consilier de stat pe probeme de Siguranta. continuă pe Antena3

SURSE Klaus Iohannis vrea sa-l numeasca pe fostul ministru de interne in guvernul CDR, Constantin Dudu Ionescu, in functia consilier de stat la Departamentul de Siguranta Nationala

Presedintele Klaus Iohannis intentioneaza sa-si completeze echipa de consilieri cu inca un nume: Constantin Dudu Ionescu. Fostul ministru de interne ar urma sa fie numit saptamana viitoare consilier de stat in cadrul Departamentului de Siguranta Nationala, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate Administratiei Prezidentiale. Dudu Ionescu a fost membru PNTCD, PUR si PDL. Ani buni a reprezentat interesele holdingului Elbit Systems in Romania, furnizor de tehnica militara care a derulat contracte de zeci de milioane de euro cu MApN. Contactat de Hotnews. ro, Dudu Ionescu s-a rezumat la urmatoarea declaratie: Nu am ce sa comentez.

SURSE: Fostul ministru Constantin Dudu Ionescu, propus consilier al lui Iohannis

Fostul ministru de Interne, Constantin Dudu Ionescu, va deveni consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale pe probleme de securitate nationala, numirea sa in functie urmeaza sa fie aprobata de presedintele Klaus Iohannis in perioada urmatoare, relateaza Mediafax citand surse oficiale.

Surse: Constantin Dudu Ionescu, fost ministru de Interne, va fi numit consilier prezidential pentru siguranta nationala

Presedintele Klaus Iohannis intentioneaza sa-l numeasca pe Constantin Dudu Ionescu in functia de consilier de stat la Cotroceni. Fostul ministru de interne in guvernarea CDR, Dudu Ionescu ar urma sa conduca Departamentului de Siguranta Nationala, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate Administratiei Prezidentiale.

Constantin Dudu Ionescu va fi numit consilier de stat pe securitate nationala

Fostul ministru de Interne, Constantin Dudu Ionescu, va deveni consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale pe probleme de securitate nationala, numirea sa in functie urmand sa fie aprobata de presedintele Klaus Iohannis in perioada.

Surse: Constantin Dudu Ionescu va fi numit consilier de stat la departamentul de Siguranta Nationala

Fostul ministru de Interne Constantin Dudu Ionescu va fi numit consilier de stat in cadrul departamentului de Siguranta Nationala, ne-au transmis surse oficiale.

Surse: Constantin Dudu Ionescu va fi numit consilier de stat pe securitate nationala

Fostul ministru de Interne, Constantin Dudu Ionescu, va deveni consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale pe probleme de securitate nationala, potrivit unor surse citate de Mediafax. Numirea sa in.

Subiectiv. Presedintele Klaus Iohannis vrea un alt guvern

Intr-un interviu acordat pentru cotidianul New York Times, presedintele Klaus Iohannis a explicat ca este nevoie de un guvern nou. Am explicat ca in economia romaneasca e nevoie de reguli mai putine si mai.

Sondaj: Rusii ar vrea sa fie condusi de un presedinte precum Klaus Iohannis

Cetatenii rusi ar dori sa fie conduti de un presedinte precum Klaus Iohannis, a dezvaluit un sondaj realizat de postul rus de radio Eho Moscvi, citat de Gandul. intrebati daca ar fi de acord ca o persoana.

Cine este si cum gandeste cel mai important om de langa Klaus Iohannis. Un autoportret facut in sapte ani de postari pe blog

Dan Mihalache a fost introdus la intalnirea cu Victoria Nuland drept seful administratiei prezidentiale, iar la intalnirile de la Bruxelles - Comisia Europeana si NATO - a stat mereu lipit de presedinte. Mihalache s-a conturat deja drept unul dintre cei mai influenti oameni din echipa lui Klaus Iohannis, cuvantul sau parand sa cantareasca greu la Cotroceni. Prin urmare, merita cercetat cu mai multa atentie cum gandeste, cine sunt mentorii lui politici, unde s-a format si care sunt valorile in care crede. Informatii relevante furnizeaza chiar Mihalache. Le-am cules cu penseta parcurgand integral toate textele cateva zeci/sute) publicate pe blogul sau, deschis in 21 iunie 2007, unde a publicat, cu mici intreruperi, pana in data de 17 august 2014. Mihalache spune acolo, cu sau fara voie, o multime despre el.

Sondaj: Rusii l-ar vrea pe Klaus Iohannis presedinte la Kremlin

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ar fi preferat de mai multi cetateni rusi la conducerea statului lor. Un sondaj realizat de un cunoscut post de radio rusesc arata ca un astfel de politician ar fi vazut cu ochi buni in fruntea Kremlinului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )