Libnet.ro
UNICEF

05:00

Lovitura pentru GUVERNUL DANCILA! Datele despre SOMAJ care contrazic performanta ECONOMICA

B1 B1,
Lovitura pentru GUVERNUL DANCILA! Datele despre SOMAJ care contrazic performanta ECONOMICA

Numarul somerilor a screscut in luna iulie fata de luna precedenta, in ciuda faptului ca Romania are cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana. Numarul somerilor in varsta de 15-74 ani). continuă pe B1

Guvernul Dancila, mic pas spre constructia autostrazii Comarnic-Brasov. in cat timp promite ca se va realiza

Guvernul Dancila a aprobat in sedinta de miercuri Studiul de fundamentare privind constructia autostrazii Comarnic-Brasov. Este vorba despreconstructia si operarea segmentului de autostrada Ploiesti -.

Guvernul Dancila, pasi pentru autostrada Ploiesti - Comarnic - Brasov. Cand ar trebui finalizat proiectul

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca in sedinta de Guvern de miercuri va fi aprobat studiul de fundamentare privind construirea segmentului de autostrada care va lega Ploiestiul de Brasov, urmand ca din.

Prima demisie din Guvernul Dancila: Ministrul Cercetarii, Nicolae Burnete, paraseste executivul

Ministrul Cercetarii si Inovarii, Nicolae Burnete, si-a inaintat vineri demisia din functie. Acesta nu isi motiveaza decizia pe care o numeste una irevocabila. Anuntul a fost facut printr-un comunicat de.

LOVITURA pentru Dragnea! Tariceanu, despre suspendarea lui Iohannis: Sunt numerosi membri chiar in PSD care au rezerve, ca sa nu spun mai mult...

Calin Popescu Tariceanu nu vede deloc cu ochi buni ideea lui Liviu Dragnea privind suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. Si oricum, a declarat, liderul ALDE, exista destui membri chiar in PSD care nu sunt de ac.

Dancila, intrebata despre dedicatia insultatoare la adresa Diasporei: Suntem in An Centenar, haideti sa fim mai buni!

Premierul Viorica Dancila i-a indemnat pe romani sa fie mai buni in acest An Centenar, informeaza Agerpres. intrebata cum comenteaza faptul ca senatorul PSD Niculae Badalau a participat la un eveniment.

Lovitura pentru SOFERI! Un GIGANT AUTO a luat DECIZIA radicala! Se renunta la unul dintre cele mai populare modele

Ford a luat o decizie drastica cu privire la unul dintre cele mai populare modele. Ford Fiesta nu se va mai produce in SUA, in conditiile in care in America de Nord, China, America Latina, cererea pentru astfel de.

Lovitura pentru samsari. Unde va aparea numarul real de kilometri al masinilor

Soferii care vor sa cumpere o masina second-hand vor putea afla foarte usor numarul real de kilometri unui autovehicul si problemele tehnice avute de-a lungul timpului printr-o aplicatie lansata de.

Grupele Champions League: Lovitura pentru BARCELONA! Urmeaza meciuri de COSMAR

Tragerea la sorti pentru grupele UEFA Champions League a avut locjoi. Barcelona face parte dintr-o grupa infernala, avand ca adversareTottenham,Inter Milano siPSV Eindhoven. Fostii mari.

Klaus Iohannis, apel de URGENTA pentru Guvernul PSD in scandalul PESTEI PORCINE

Klaus Iohannis intervine in scandalul pestei porcine. Presedintele solicita Guvernului adoptarea de urgenta a tuturor masurilor necesare prin care sa fie stopata cresterea numarului de focare de pesta.

Klaus Iohannis, apel de URGENTA pentru Guvernul PSD in scandalul PESTEI PORCINE: Autoritatile responsabile au fost luate pe nepregatite

Klaus Iohannis intervine in scandalul pestei porcine. Presedintele solicita Guvernului adoptarea de urgenta a tuturor masurilor necesare prin care sa fie stopata cresterea numarului de focare de pesta.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )