Libnet.ro
UNICEF

05:15

Lupta pentru pamant din Paraguay

Adevărul Adevărul,
Lupta pentru pamant din Paraguay

Paraguay este o tara din America de sud cu o populatie de 6. 8 milioane de cetateni. Pe langa spaniola,Guaranieste limba vorbita de mare parte din populatia de orgine indigena, fiind recunoscuta ca limba oficiala in 1992. Tara are o suprafata de 406. 752 km2 si mare parte din teritoriul sau apartine unui numar foarte restrans de cetateni, in ciuda unei reforme agrare instituita incepand cu 2001. continuă pe Adevărul

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice.

Avocat: Elena Udrea se va plange la CEDO pentru conditiile din detentie

Avocatul Elenei Udrea a anuntat ca va depune o plangere la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) cu privire la conditiile din detentie, informeaza Realitatea.

Decizie IMPORTANTA anuntata de Simona Halep pentru meciul din Fed Cup

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, sambata, la revenirea la Bucuresti dupa turneele din SUA, ca nu va evolua in intalnirea Romaniei cu echipa Canadei, din play-off-ul pentru Grupa Mondiala a Fed Cup.

Inchiderea statiei de stiri pentru tatarii din Crimeea starneste protestele Turciei si Ucrainei. Tass: Putin si Erdogan au discutat situatia postului ATR

Situatia postului independent de stiri ATR din Crimeea, care avea o parte din program in limba minoritatii tatare din peninsul, a starnit proteste din partea autoritatilor turce si ucrainene, potrivit Reuters, in timp ce agentia rusa Tass scrie ca subiectul a fost, chiar, abordat intr-o convorbire telefonica intre presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan.

Germania ia in calcul reintroducerea controalelor pe aeroporturi si pentru cetatenii din Spatiul Schengen

Thomas de Maiziere, ministrul german de Interne, a declarat ca autoritatile din tara sa iau in calcul posibilitatea reintroducerii controalelor actelor de identitate pentru pasagerii zborurilor in Spatiul Schengen.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )