Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu, anunt de ultima ora: Avem voturile necesare pentru ca motiunea sa treaca si propunerea de premier

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, anunt de ultima ora: Avem voturile necesare pentru ca motiunea sa treaca si propunerea de premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca social-democratii au voturile necesare pentru ca motiunea sa treaca, adaugand ca aceasta va fi votata miercuri in plenul Parlamentului. continuă pe Antena3

Ciolacu: Sunt sigur ca acum avem voturile necesare sa treaca motiunea de cenzura

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat luni, dupa ce motiunea de cenzura initiata de social-democrati a fost prezentata in Parlament, ca este sigur ca acum exista voturile necesare sa treaca motiunea de cenzura. Referindu-se la faptul ca anterior spusese ca PSD nu va propune premier, in cazul in care guvernul cade ca rezultat al adoptarii motiunii de cenzura, ca PSD va veni cu o propunere de prim-ministrul din afara partidului.

Orban si Ciolacu, pact de ultima ora! Scenariul exploziv care rastoarna toate calculele privind alegerea primarilor in doua tururi

Surse din fruntea PSD vorbesc despre un scenariu exploziv privind alegerea primarilor. Premierul Ludovic Orban ar fi renuntat deja la ideea de alegeri in doua tururi de scrutin si ar fi batut palma cu Marcel Ciolacu pentru ca edilii sa fie alesi intr-un singur tur.

ING Bank si BCR, anunt de ultima ora! Mii de romani au ramas fara bani

ING Bank si BCR au emis un mesaj important pentru clientii din Romania. Cele doua banci de afla intr-o situatie neobisnuita. Mii de romani au ramas fara bani. Motivele, mai jos. ING Bank si BCR, anunt de ultima ora ING Bank a publicat, in urma cu aproximativ 2 ore, un mesaj de atentionare pentru clientii .

Trump scapa: Democratii nu au voturile necesare pentru destituire

Senatorii democrati par sa fi esuat in tentativa de a aduna voturile necesare pentru convocarea de martori in procesul de destituire a presedintelui american, Donald Trump, un esec ce deschide calea pentru achitarea acestuia la sfarsitul saptamanii.

Marcel Ciolacu: PSD nu are nicio problema cu niciun fel de alegeri Primarii vor fi alesi dintr-un singur tur, este evident

PSD nu are nicio problema cu niciun fel de alegeri, a afirmat Marcel Ciolacu, presedintele interimar al formatiunii, care a precizat ca supravietuirea Guvernului Orban la motiunea de cenzura ar fi un esec.

Marcel Ciolacu neaga o negociere cu PNL: Noi vrem sa scapam de Orban. E o catastrofa!

Presedintele interimar PSD, Marcel Ciolacu, neaga cu vehementa ca s-ar fi inteles cu premierul Ludovic Orban, dupa ce pe surse au aparut informatii ca cei doi lideri de partide s-ar fi inteles ca motiunea sa treaca si anticipatele sa aiba loc simultan cu localele.

Marcel Ciolacu il avertizeaza pe Ludovic Orban: Sper sa nu ii treaca prin cap, pentru ca se va sfarsi rau

Presedintele interimar PSD, Marcel Ciolacu, da asigurari ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va fi adoptata. De astfel, acesta il avertizeaza pe premierul Orban sa nu dea o ordonanta de urgenta pentru modificarea legii electorale, subliniind ca se va sfarsi rau.

Marcel Ciolacu se leaga ca nu va sustine un nou guvern PNL

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat luni, dupa ce motiunea de cenzura initiata de social-democrati.

Marcel Ciolacu: PSD si UDMR nu doresc o intelegere si un proiect politic comun in acest moment

PSD si UDMR nu doresc un proiect politic comun in acest moment, a declarat, luni, presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, dupa CExN: Dupa votul motiunii de cenzura vom stabili data Congresului

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri ca dupa ce se va vota motiunea de cenzura in Parlament, intr-o sedinta a Comitetului Executiv National, va fi stabilita data congresului extraordinar in care urmeaza sa fie aleasa o noua conducere a partidului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )