Libnet.ro
UNICEF

23:00

Marincea, despre protocolul Parchetul General - SRI publicat de Vlcov: A fost denuntat dupa o luna, nu si-a facut efectul / Marincea refuza sa spuna nsa de ce s-au semnat doua protocoale in aceeasi zi

Hotnews Hotnews,
 Marincea, despre protocolul Parchetul General - SRI publicat de Vlcov: A fost denuntat dupa o luna, nu si-a facut efectul / Marincea refuza sa spuna nsa de ce s-au semnat doua protocoale in aceeasi zi

Purtatorul de cuvant al SRI, Ovidiu Marincea, a spus ca protocolul secret publicat de Darius Valcov nu a creat efecte, pentru ca a fost denuntat la o luna dupa semnarea lui deoarece era inutil, subliniind ca documentul se afla la Comisia de control a SRI, precum si o dovada a denuntarii lui. Acesta a refuzat sa raspunda la intrebarea de ce a fost nevoie de doua protocoale semnate in aceeasi perioada. Protocol SRI - Parchetul General semnat de Lazar si HellvigDarius Valcov face publica o alta varianta a protocolului semnat intre SRI si PG in 2016. continuă pe Hotnews

Laura Codruta Kovesi, anchetata de colegii de la Parchetul General

Laura Codruta Kovesi va fi anchetata de Parchetul General. Procurorii continua audierile ca urmare a plangerii pe care fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir, a depus-o pe numele fostei sefe DNA. Joi,va veni.

Omul in alb, audiat la Parchetul General despre mitingul din 10 august: M-ati vazut pe mine ca sunt agresiv (VIDEO)

Catalin Paraschiv, seful Brigazii speciale a Jandarmeriei, omul in alb care a actionat in forta la protestul diasporei, a fost audiat, joi, la Parchetul General. Paraschiv este deja celebrul om in alb.

Omul in alb, convocat la Parchetul General pentru a da detalii despre mitingul din 10 august: M-ati vazut pe mine ca sunt agresiv (VIDEO)

Catalin Paraschiv, seful Brigazii speciale a Jandarmeriei, omul in alb care a actionat in forta la protestul diasporei, a fost convocat, joi, la Parchetul General. Potrivit surselor B1TV, acesta nu are nici.

Parchetul General, despre stadiul cercetarilor violentelor de la mitingul diasporei: 386 de plangeri si 22 de dosare penaleinregistrate

Parchetul General a transmis marti ca, in cadrul cercetarilor ce vizeaza violentele de la mitingul diasporei din Piata Victoriei au fost inregistrate pana in prezent 386 de plangeri penale. in plus au fost constituite 22 de dosare penale ce vizeaza infractiuni de ultraj, lovire sau alte violente sau distrugere.

Noul sef al Jandarmeriei, la Parchetul General pentru a discuta despre evenimentele de pe 10 august

Seful Jandarmeriei Romane, Catalin Sindile, a mers luni la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, scopul fiind stabilirea modalitatilor de cooperare pentru identificarea persoanelor care se pot face responsabile de comiterea violentelor la miting, informeaza Parchetul General.

Seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei, audiat la Parchetul General. Fantoma alba da explicatii despre miting

Seful Brigazii Speciale de Interventii a Jandarmeriei, Catalin Paraschiv, este audiat, joi, la Parchetul General. Este vorba de celebrul barbat denumit fantoma alba de la protestele din 10 august. Paraschiv va.

Noul sef al Jandarmeriei, chemat la Parchetul General

Seful Jandarmeriei Romane, Ionut Sindile, a mers, luni, la Parchetul General. Sindile a stat de vorba cu procurorii despre identificarea persoanelor care au comis violente in seara protestelor din 10.

A explodat numarul de plangeri depuse la Parchetul General: Sute de persoane se plang ca au fost victime ale violentelor de la mitingul diasporei

Nu mai putin de 651 de plangeri penale au fost inregistrate pana joi la Parchetul General avand ca subiect violentele de la mitingul diasporei din 10 august. in urma activitatilor desfasurate pana.

Cel mai recent bilant de la Parchetul General: Procurorii militari au inregistrat 651 plangeri impotriva jandarmilor

Tor mai multi romani care au participat la protestul din Piata Victoriei reclama abuzul de forta al jandarmilor. Procurorii militari de la Parchetul General au inregistrat, pana joi, 651 de plangeri.

Peste 650 de plangeri depuse la Parchetul General

Numarul plangerilor depuse in dosarul violentelor din 10 august din Piata Victoriei a ajuns la 651, a anuntat astazi Parchetul General.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )