Libnet.ro
UNICEF

20:00

Medicul Serban Bradisteanu, trimis in judecata pentru favorizarea lui Adrian Nastase

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Medicul Serban Bradisteanu, trimis in judecata pentru favorizarea lui Adrian Nastase

Medicul Serban Bradisteanu, de la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, a fost trimis in judecata pentru favorizarea lui Adrian Nastase. continuă pe Wall-Street Ro

Medicul Serban Bradisteanu, trimis in judecata de DNA pentru favorizarea infractorului Adrian Nastase

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a inculpatului Serban Bradisteanu, medic sef sectie la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca Bucuresti, pentru infractiunea de favorizare a infractorului, in cazul Adrian Nastase, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul DNA. Inculpatul si-a folosit prerogativele sale de medic specialist chirurgie cardio vasculara si si-a asumat internarea lui Adrian Nastase in cadrul sectiei pe care o conducea, desi diagnosticul medical nu impunea internarea in cadrul acestei sectii iar primele interventii medicale au fost realizate de catre un alt medic dintr-o alta sectie, se arata in rechizitoriul procurorilor. Citeste si: Cine este medicul Serban Bradisteanu.

Serban Bradisteanu, trimis in JUDECATA pentru FAVORIZAREA INFRACTORULUI Adrian Nastase.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a inculpatului BRADISTEANU SERBAN ALEXANDRU, medic sef sectie la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca Bucuresti, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de favorizare a infractorului Adrian Nastase, condamnat la doi ani inchisore cu executare pentru fapte de coruptie. BRADISTEANU este acuzat ca a obstructionat punerea in executare a hotararii de condamnare definitiva a fostului premier. In rechizitoriul .

Medicul Bradisteanu Serban Alexandru este trimis in judecata pentru favorizarea lui Adrian Nastase

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata a lui Bradisteanu Serban Alexandru, medic la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, pentru infractiunea de favorizare a infractorului Adrian Nastase, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Medicul Serban Bradisteanu, care s-a ocupat de cazul lui Adrian Nastase, a fost trimis in judecata

Serban Bradisteanu, medic sef sectie la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca Bucuresti, a fost trimis in judecata de procurorii DNA. Doctorul este acuzat de favorizarea infractorului in cazul lui Adrian.

Fiul ministrului Dobritoiu, trimis in judecata pentru fraudarea referendumului

Fiul vitreg al ministrului Apararii, Corneliu Dobritoiu, a fost trimis in judecata de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ). Dumitru Samson este acuzat de fraude la referendumul pentru.

Fiul lui Corneliu Dobritoiu, trimis in judecata pentru fraude la referendum

Fiul ministrului Apararii Nationale Corneliu Dobritoiu, anchetat intr-un dosar al DNA Cluj, a fost trimis in judecata. Dumitru Samson este acuzat ca a organizat o actiune de mobilizare a electoratului la nivelul.

Avocat din Baroul Constanta, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a inculpatului Valeriu Adrian Mihai, avocat in cadrul Baroului Constanta, pentru infractiuni de trafic de influenta. in.

Fiul vitreg al ministrului Apararii, trimis in judecata pentru fraude la referendum.

Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat cercetarile intr-un dosar cunoscut mass-mediei sub denumirea Fraude la referendum Cluj si au dispus, la data de 04. 2012, punerea in miscare a actiunii penale si trimiterea in judecata a inculpatilor: SAMSON DUMITRU, sub aspectul savarsirii infractiunii de promisiune, oferire sau dare de bani, bunuri sau alte foloase in scopul de a determina .

Anca Boagiu: L-am dat pe Victor Ponta in judecata pentru prejudicii aduse statului roman

Vicepresedintele PDL, Anca Boagiu a declarat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa organizata la sediu ARD, ca l-a dat in judecata pe Victor Ponta pentru prejudicii aduse statului roman. Va anunt.

Apple, Microsoft, HP, Samsung si alte companii, date in judecata pentru incalcarea brevetelor WLAN

Institutul de cercetare non-profit Washington Research Foundation - WRF, a chemat in fata instantei majoritatea companiilor IT importante pentru incalcarea brevetelor WLAN. Printre acuzati se numara Apple,.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )