Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ce mesaj i-a transmis Vladimir Putin premierului israelian

România Liberă România Liberă,
Ce mesaj i-a transmis Vladimir Putin premierului israelian

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a oferit asigurari Israelului ca Iranul nu va reusi sa se doteze cu armament nuclear. continuă pe România Liberă

Vladimir Putin: Sepp Blatter ar merita un premiu Nobel

Presedintele demisionar al FIFA, Sepp Blatter, ar merita un premiu Nobel, pentru modul in care condus fotbalul mondial, crede Vladimir Putin. La sfarsitul saptamanii trecute, Putin si Blatter s-au intalnit,.

Promisiunea facuta de Vladimir Putin

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a oferit asigurari Israelului ca Iranul nu va reusi sa se doteze cu armament nuclear, apreciind ca acordul cu marile puteri va consolida securitatea in Orientul Mijlociu, scrie.

Vladimir Putin: Vi se pare ca sunt nebun? Rusia nu cauta o confruntare cu alte tari. Fac doar ceea ce e necesar pentru protejarea intereselor tarii si cele ale poporului meu

Statele Unte sunt responsabile pentru o noua cursa a inarmarilor, cauzata de faptul ca a stricat echilibrul de forte, a declarat presedintele Rusiei, Vladimir Putin, intr-un interviu acordat televiziunii.

Vladimir Putin: Vi se pare ca sunt nebun? Fac doar ceea ce cred ca este necesar pentru protejarea intereselor tarii si poporului meu

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a afirmat, intr-un interviu acordat televiziunii elvetiene RTS care a fost difuzat marti, ca Statele Unite sunt responsabile pentru noua cursa a inarmarilor deoarece au stricat echilibrul de forte. in plus, liderul de la Kremlin a subliniat ca prezentarea sa ca om care si-a pierdut mintile e falsa.

Chipul razboiului. Portretul presedintelui rus Vladimir Putin, creat din ramasite de cartuse

O artista din Ucraina a creat portretul presedintelui rus Vladimir Putin din ramasitele a peste 5. 000 de cartuse. Lucrarea semnata de Daria Marchenko are peste doi metri inaltime si a fost realizata din.

Fostul agent FSB Aleksandr Litvinenko a spus pe patul de moarte ca a fost otravit la ordinul lui Vladimir Putin

Fostul agent FSB Aleksandr Litvinenko a spus pe patul de moarte ca a fost otravit din ordinul presedintelui rus, Vladimir Putin, potrivit unei investigatii desfasurate in marea britanie, informeaza The.

Vladimir Putin nu-l lasa din brate pe presedintele FIFA: Joseph Blatter ar merita un premiu Nobel

Vladimir Putin ii este recunoscator lui Joseph Blatter pentru ca Rusia a primit dreptul de a organiza Cupa Mondiala la fotbal in 2018.

Ce spune Vladimir Putin despre eventualitatea unui nou razboi in Europa

Presedintele Rusiei sustine ca exista o lipsa de independenta a Uniunii Europene fata de SUA. intr-un interviu acordat radio-televiziunii elvetiene si postat luni pe site-ul sau, Vladimir Putin a vorbit de.

Vladimir Putin va sustine un discurs in cadrul celei de-a 70-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU, din septembrie

Presedintele rus Vladimir Putin va sustine un discurs in cadrul celei de-a 70-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU, care va avea loc in septembrie la New York, informeaza Associated Press. Organizatia Natiunilor.

Vladimir Putin a concediat 110.000 de oameni de la Interne

Presedintele Vladimir Putin a concediat 110. 000 de oameni. Presedintele rus a semnat un decret, in urma cu doua saptamani, prin care a fost redus numarul de angajati ai Ministerului de Interne cu 10% - sau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )