Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mii de autoturisme Renault si Toyota din Romania, rechemate in service

Antena3 Antena3,
Mii de autoturisme Renault si Toyota din Romania, rechemate in service

Reprezentantele din Romania ale Renault si Toyota cheama in service peste 3 mii de autoturisme. Producatorii le-au trimis deja scrisori soferilor, prin care ii anunta ca ar putea avea probleme cu sistemul de. continuă pe Antena3

Aproape 1.000 de masini Toyota din Romania sunt rechemate in service din cauza airbag-urilor Takata

Un total de 947 automobile Toyota Yaris, Toyota RAV4 si Toyota Hilux comercializate in Romania sunt rechemate in service din cauza unor posibile probleme cu airbag-urile produse de furnizorul japonez Takata. Masinile sunt fabricate in tari precum Japonia, Franta si Africa de Sud.

Peste 2.000 de Renault Clio IV din Romania sunt rechemate in service din cauza franelor

Renault a identificat la 2. 018 masini Clio IV din Romania o posibila deteriorare a conductei/conductelor flexibile de frana pentru rotile din fata, fapt care poate conduce la diminuarea eficacitatii sistemului de franare al masinii. Din acest motiv toate aceste automobile sunt rechemate in service.

Cele mai mari pensii din Romania

18 bucuresteni si doi aradeni incaseaza cele mai mari pensii publice din Romania. Cea mai mare pensie a fost virata in luna iunie de Casa de Pensii catre un bucurestean din sectorul 1, in cuantum brut de .

REVISTA PRESEI. Bucurestenii, cei mai mari consumatori de hrana din Romania

Din ziarele de marti aflam ca bucurestenii mananca un sfert din alimentele vandute in Romania si citim ca marile banci din Romania si-au crescut profiturile in pimele sase luni ale anului.

Andreea Balan are cel mai bun show din Romania, au decis fanii Media Music Awards

Fanii Media Music Awards, cea mai mare gala de premii muzicale din Romania, au hotarat ca Andreea Balan este artistul roman care ofera publicului cel mai bun show.

A disparut casa memoriala a lui Spiru Haret, cel care a facut Lista monumentelor istorice din Romania

A fost demolata casa memoriala a celui care a facut Lista monumentelor istorice din Romania. Vorbim despre Spiru Haret, un nume purtat azi de zeci de scoli, universitati sau strazi. Americanii au botezat si un.

Cat te costa cea mai scumpa parcare din Romania. E in Bucuresti si acum e si mai... scumpa

Cea mai scumpa parcare din Bucuresti, si din Romania, de pe strada Buzesti din Sectorul 1, este si mai scumpa, din aceasta vara. Astfel, soferii care aleg sa isi lase masina in aceasta parcare privata.

Un etaj mai jos, in cinematografele din Romania

Cel mai nou film semnat de Radu Muntean, Un etaj mai jos, va fi proiectat in cinematografele din Romania incepand cu 18 septembrie. Laudata de presa internationala, pelicula a avut premiera mondiala in aceasta primavara, la Festivalul de la Cannes, in selectia oficiala Un Certain Regard. Protagonistii filmului sunt actorii Teodor Corban, Iulian Postelnicu si Oxana Moravec.

Liderii sindicatelor din Romania: Majorarea salariilor va crea o nebunie. Oamenii vor iesi in strada

Liderii sindicatelor din Romania spun ca masura majorarii salariilor va crea o nebunie in sistemul bugetar. Presedintele Blocului National Sindical, Dumitru Costin spune ca peste doua zile oamenii din sindicat.

TriGranit a fost preluata de investitori americani, dar fara portofoliul din Romania

Compania americana Texas Pacific Group TPG) a achizitionat TriGranit, cea mai de succes firma ungara din domeniul dezvoltarii imobiliare, insa tranzactia nu include si portofoliul din Romania, potrivit presei din Ungaria, citate de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )