Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ministerul Educatiei a cerut un control la Scoala 11 din Bucuresti, privind publicitatea la margarina

B1 B1,
Ministerul Educatiei a cerut un control la Scoala 11 din Bucuresti, privind publicitatea la margarina

Ministerul Educatiei a dispus un control la Scoala nr. 11 Ion Heliade Radulescu din Bucuresti, dupa ce un producator de margarina si-a facut publicitate in incinta scolii, in cadrul unui concurs. Corpul de. continuă pe B1

Control al Ministerul Educatiei la Scoala 11 din Capitala privind modul in care un producator de margarina si-a facut reclama

Corpul de control al Ministerul Educatiei verifica modul in care un producator de margarina si-a facut publicitate in Scoala Generala nr. 11 din Capitala, se arata intr-un comunicat dat presei de Ministerul Educatiei. Intr-o inteventie telefonica la Romania TV, ministrul Educatiei Remus Pricopie a declarat ca a fost dispus un control la institutia de invatamant pentru a intelege ce s-a intamplat acolo.

BAC 2013 Ministerul Educatiei: Examenul la Limba si literatura romana nu se va relua

Ministerul Educatiei Nationale anunta printr-un comunicat de presa ca proba de Limba si literatura romana nu se va relua, deoarece nu exista nici un motiv pentru ca acest lucru sa se produca. Acolo unde exista suspiciuni de frauda, cum este cazul Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, ancheta judiciara, aflata in derulare, va stabili prejudiciile create si masurile coercitive care se impun, informeaza ministerul.

VIDEO BAC 2013 Ministerul Educatiei: Examenul la Limba si literatura romana nu se va relua

Ministerul Educatiei Nationale anunta printr-un comunicat de presa ca proba de Limba si literatura romana nu se va relua, deoarece nu exista nici un motiv pentru ca acest lucru sa se produca. Acolo unde exista suspiciuni de frauda, cum este cazul Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, ancheta judiciara, aflata in derulare, va stabili prejudiciile create si masurile coercitive care se impun, informeaza ministerul.

BAC 2013 Ministerul Educatiei: 93 de elevi au fost dati afara din examen pentru ca au incercat sa copieze

Aproape 8. 000 de absolventi de liceu nu s-au prezentat la examenul scris de Limba si literatura romana - BAC 2013 - iar 93 de elevi au fost dati afara din examen pentru ca au incercat sa copieze, anunta Ministerul Educatiei printr-un comunicat remis HotNews. ro. Cele mai multe cazuri de tentativa de fraudare a probei s-au inregistrat in Constanta 21), Bucuresti 19) si Dolj 7). Anul trecut, 120 de elevi au fost dati afara din clase la examenul de Limba si literatura romana BAC 2012) pentru ca au incercat sa copieze. In urma cu doi ani, la Bacalaureatul 2011, au fost dati afara 233 de elevi din examenul de Limba si literatura romana pentru tentativa de fraudare.

Ministerul Educatiei: Proba de romana de la Bacalaureat NU va fi reluata.

Ministerul Educatiei Nationale MEN) a anuntat, luni, ca proba de Limba si literatura romana nu se va relua intrucat nu exista niciun motiv pentru ca acest lucru sa se produca, informeaza Mediafax. Acolo unde exista suspiciuni de frauda, cum este cazul Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, ancheta judiciara, aflata in derulare, va stabili prejudiciile create si masurile coercitive care se impun, se arata intr-un comunicat de presa al MEN remis luni Agerpres. Totodata, conducerea .

Perchezitii la liceul Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti: Conducerea, demisa pentru frauda. Comisia de Bacalaureat, schimbata in intregime

Ministerul Educatiei a anuntat, luni, printr-un comunicat de presa, ca Inspectoratul Judetean Scolar Bucuresti a decis schimbarea intregii comisii de Bacalaureat de la liceul Dimitrie Bolintineanu din Sectorul 5.

Ce spune Ministerul Educatiei despre publicarea subiectelor inainte de examen.

Ministerul Educatiei spune ca niciuna dintre variantele de subiecte la proba scrisa la Limba romana de la bacalaureat nu a fost publicata inainte de inceperea examenului, respectiv ora 9. 00, iar STS a facut verificari si a asigurat ca nu a existat nicio bresa in reteaua informatica, transmite Mediafax. Ministerul Educatiei Nationale si Serviciul de Telecomunicatii Speciale asigura ca niciuna dintre variantele de subiecte de la proba de Bacalaureat 2013 nu a iesit din reteaua informatica .

Ministerul Educatiei: Subiectele nu au aparut pe Internet inainte de examen

Ministerul Educatiei Nationale si Serviciul de Telecomunicatii Speciale asigura ca niciuna dintre variantele de subiecte de la proba de Bacalaureat 2013 nu a iesit din reteaua informatica gestionata de cele doua institutii, se arata intr-un.

Ministerul Educatiei siServiciul de Telecomunicatii Speciale: Nici una dintre variantele de subiecte de la BAC 2013 nu a iesit din reteaua informatica gestionata de cele doua institutii

Ministerul Educatiei Nationale anunta ca nici una dintre variantele de subiecte de la proba scrisa la Limba si literatura romana- Bacalaureat iunie-iulie 2013 - nu a fost publicata inainte de inceperea examenului, respectiv ora 09. Conform verificarilor realizate de Serviciul de Telecomunicatii Speciale, care are in atributii pastrarea si distribuirea subiectelor pentru examenele nationale, in conditii de maxima siguranta, nu a existat nici o bresa in sistemul de transmitere a datelor, informeaza Ministerul printr-un comunicat remis HotNews. ro.

BACALAUREAT 2013. Anuntul facut de Ministerul Educatiei: Va fi toleranta ZERO

BACALAUREAT2013: Oficialii de la Ministerul Educatiei au anuntat duminica, 30 iunie, cu o zi inainte de inceperea probelor scrise de la BAC 2013, ca profesorii vor avea toleranta zero fata de orice act.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )