Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ministrul Apararii: Pot deveni rezervisti militari toti tinerii care doresc

Antena3 Antena3,
Ministrul Apararii: Pot deveni rezervisti militari toti tinerii care doresc

Ministrul Apararii Mircea Dusa a declarat ca pot deveni rezervisti militari toti tinerii care doresc acest lucru, incheind un contract cu MApN pe patru ani, in care trebuie sa participe la instruire 15 zile pe. continuă pe Antena3

Dusa: Pot deveni rezervisti militari toti tinerii care doresc, primesc 10% din solda functiei de baza

Ministrul Apararii Mircea Dusa a declarat, miercuri, ca pot deveni rezervisti militari toti tinerii care doresc acest lucru, incheind un contract cu MApN pe patru ani, in care trebuie sa participe la instruire 15 zile pe an si primesc 10 la suta din functia de baza.

Tinerii pot deveni REZERVISTI. Cati bani primesc

Mircea Dusa, ministrul Apararii Nationale, a declarat ca pot deveni rezervisti militari toti tinerii care doresc acest lucru. insa, totul se face pe baza de contract de patru ani, in care trebuie sa participe la instruire 15 zile pe an si primesc 10% din functia de baza .

Ministrul Apararii din Germania, in centrul unui scandal de plagiat

Ministrul apararii din Germania, Ursula von der Leyen, suspectata ca ar fi plagiat in teza ei doctorat, a ajuns, din nou, in centrul unei polemici privind cariera ei universitara, dupa ce presa germana a ridicat mai multe obiectii fata de unele detalii din CV-ul sau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1937 seconds )