Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall: incepand de luni o sa am o intalnire cu DNA si cu DIICOT

România Liberă România Liberă,
Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall: incepand de luni o sa am o intalnire cu DNA si cu DIICOT

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat, dupa preluarea mandatului, ca va initia discutii luni cu reprezentantii CSM, DNA si DIICOT, pentru solutii in domeniul justitiei. continuă pe România Liberă

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall: Am inteles mesajul celor din spatiul public. Prin dialog putem sa gasim solutiile necesare pentru bunul mers al justitiei

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declrat, vineri, la intrarea in sediul institutiie a carei sefia si-a asumat-o, ca a inteles mesajul transmis de cetateni si preocuparile exprimate de partenerii externi ai Romaniei, iar mandatul sau va fi unul bazat pe dialog.

Ana Birchall: De luni invit la dialog toate institutiile care au de spus un cuvant in domeniul Justitiei, incepand cu CSM

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat vineri ca a inteles mesajul tuturor celor care s-au exprimat in spatiul public si incepand de luni va invita la dialog toate institutiile care au de spus un cuvant in domeniul Justitiei, incepand cu Consiliul Superior al Magistraturii.

Iohannis a semnat decretul: Ana Birchall e oficial ministrul interimar al Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de numire a Anei Birchall in functia de ministru interimar al Justitiei, dupa demisia lui Florin Iordache. De asemenea, seful statului a acceptat ca ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, sa prea interimatul Ministerului pentru Mediul de Afaceri.

Cum i-a dezinformat Ana Birchall pe oficialii europeni in privinta Ordonantei 13. Ministrul interimar al Justitiei, la Antena 3: Politicienii europeni au inteles ca problema nu a fost una de fond, ci de comunicare

Ana Birchall, care a preluat interimar Ministerul Justitiei, s-a intalnit, recent, la Bruxelles cu o serie de oficiali europeni carora le-a transmis ca nu au primit informatii corecte privind Ordonanta 13.

Iohannis a semnat decretul: Ana Birchall preia interimatul la Justitie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de numire a Anei Birchall in functia de ministru interimar al Justitiei, dupa demisia lui Florin Iordache. De asemenea, seful statului a acceptat ca ministrul Economiei, Alexandru Petrescu, sa prea interimatul Ministerului pentru Mediul de Afaceri.

Ana Birchall: inteleg asteptarile si sensibilitatile legate de portofoliul Justitiei. Luni voi avea discutii cu DNA, cu DIICOT si cu toate institutiile (VIDEO)

Ana Birchall, ministrul interimar al Justitiei, a declarat vineri ca ca face tot ce poate pentru a-i aduce la aceeasi masa pe cei care au un cuvant de spus in bunul mers al justitiei.

Ana Birchall este, oficial, ministrul interimar al Justitiei

ACTUALIZARE 15:15 Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care constata vacantarea functiei de membru al Guvernului prin demisia lui Florin Iordache de la conducerea Ministerului Justitiei si decretul de numire a Anei Birchall ca interimar pentru acest portofoliu, a anuntat astazi Administratia Prezidentiala. *Birchall: Vreau sa asiguram bunul mers al justitiei.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, va prelua, interimar, si Justitia. Florin Iordache a demisionat dupa scandalul Ordonantei 13, care a declansat proteste masive in toata tara

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, va prelua interimar portofoliul Justitiei, dupa ce Florin Iordache si-a anuntat demisia, ca urmare a scandalului provocat de adoptarea Ordonantei 13, care a declansat proteste masive in toata tara.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, va prelua, interimar, si Justitia

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, va prelua functia de sef interimar al Justitiei.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, numita interimar la Justitie

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, a fost numita, joi, interimar in functia de ministru al Justitiei, dupa demisia lui Florin Iordache, conform News. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )