Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ministrul Transporturilor Ioan Rus promite drum expres in Bistrita-Nasaud

Adevărul Adevărul,
Ministrul Transporturilor Ioan Rus promite drum expres in Bistrita-Nasaud

Potrivit listei de prioritati pentru urmatorii doi ani prezentata de ministrul Transporturilor Ioan Rus, Bistrita-Nasaud va avea o portiune de drum expres. Acesta va lega orasul Dej de Bistrita si va avea o lungime de 60 de kilometri. continuă pe Adevărul

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, spune ca va construit 250 de km de autostrada intr-un an

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si-a prezentat prioritatile rutiere pentru perioada 2015-2016. Ocazie cu care s-a laudat din nou, pe hartie ce-i drept, ca va construi 250 de kilometri de autostrada pana in.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, spune ca va construi 250 de km de autostrada intr-un an

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si-a prezentat prioritatile rutiere pentru perioada 2015-2016. Ocazie cu care s-a laudat din nou, pe hartie ce-i drept, ca va construi 250 de kilometri de autostrada pana in.

Autostrada Sibiu-Pitesti construita direct, fara etapa intermediara a unui drum expres

Ministrul Transporturilor Ioan Rus a anuntat ca pe tronsonul Sibiu - Pitesti va fi construita direct o autostrada, renuntandu-se astfel la fazarea proiectului, care ar fi presupus realizarea unui drum expres, urmata de extinderea soselei la profil de.

Cati kilometri de autostrada promite ministrul Ioan Rus in urmatorii doi ani

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat ca reteaua autostrazilor din Romania, care totalizeaza 700 kilometri in prezent, va fi extinsa cu 50 kilometri in acest an si cu 200 de kilometri in 2016, .

GALERIE. Ce harti i-a prezentat Ioan Rus premierului Ponta

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, i-a prezentat, marti, premierului Victor Ponta, Master Planul de transport in domeniul constructiei de autostrazi. Rus a venit pregatit cu numeroase harti pe care i-a aratat premierului planurile pentru urmatorii ani in acest domeniu coordonat de CNADNR, Compania de Drumuri care incepand de miercuri se intoarce in ograda Ministerului Transporturilor.

Ioan Rus: Proiectul Comarnic-Brasov incepe in primavara

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a spus, marti, ca proiectul pentru inceperea lucrarii Comarnic-Brasov va incepe in primavara. in plus, Romania are de facut 725 de kilometri de autostrada pana.

Ministrul Transporturilor prezinta Master Planul de transport in domeniul rutier

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a prezentat, marti, planul rutier pentru urmatorii doi ani. El a subliniat ca ,,este prima data cand avem un document strategic.

Rus: Proiectul Comarnic-Brasov incepe in primavara

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a spus, marti, ca proiectul pentru inceperea lucrarii Comarnic-Brasov va incepe in primavara. Declaratia a fost facuta de ministrul Rus la conerinta la care a.

Rus: Romania va finaliza 250 de kilometri de autostrada in urmatorii 2 ani

Reteaua autostrazilor din Romania, care totalizeaza 700 kilometri in prezent, va fi extinsa cu 50 kilometri in acest an si cu 200 de kilometri in 2016, a declarat ministrul Transporturilor, Ioan Rus, care a anuntat un necesar de finantare de aproape 30.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )