Libnet.ro
UNICEF

21:45

Mircia Gutau a ramas fara sprijinul liberalilor. Fostul primar al Ramnicului, executat de Alina Ghorghiu

Adevărul Adevărul,
Mircia Gutau a ramas fara sprijinul liberalilor. Fostul primar al Ramnicului, executat de Alina Ghorghiu

Liberalii cauta candidat pentru Primaria Ramnicu Valcea. Co-presedintele PNL Alina Ghorghiu a anuntat, joi, ca organizatia din Valcea nu va mai sustine candidatura lui Mircia Gutau, ex-primarul condamnat de doua ori pentru fapte de coruptie. continuă pe Adevărul

Alina Gorghiu: PNL nu va sustine candidatura lui Mircia Gutau la Primaria Valcea / Filiala isi va reevalua pozitia

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat miercuri ca partidul nu va sustine candidatura lui Mircia Gutau, condamnat de doua ori pentru coruptie, la primaria Ramnicu Valcea, asa cum doreste filiala locala a liberalilor.

Razboi intr-o localitate din Ialomita intre actualul si fostul primar. Miza o reprezinta o suprafata de teren din proprietatea satului vanduta ilegal

13 hectare de teren incluse in fondul forestier national, amplasate in zona localitatii Ciochina, au disparut din patrimoniul statului. Actualul edil da vina pe fostul primar la comunei si sustine ca acesta le-a vandut ilegal. Reprezentantii Directiei Silvice Ialomita sustin ca intr-adevar proprietarul era statul, iar suprafetele au fost vandute in urma cu trei ani.

Fostul primar din Lalosu isi va petrece urmatorii trei ani si jumatate dupa gratii

Magistratii Curtii de Apel Pitesti l-au condamant pe Toma Ion la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul in care fostul primar a pretins bani de la mai multi localnici pentru a-i scapa de amenzile aplicate de politistii din comuna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )