Libnet.ro
UNICEF

01:05

Modelul Miranda Kerr, cu un decolteu spectaculos la Saptamana Modei de la Paris (FOTO)

B1 B1,
Modelul Miranda Kerr, cu un decolteu spectaculos la Saptamana Modei de la Paris (FOTO)

Modelul Miranda Kerr a intors toate privirile, zilele trecute, in Paris, acolo unde a mers pentru a prezenta creatiile creatorului de moda Stella McCartney, la Saptamana Modei de la Paris. Frumoasa. continuă pe B1

Doua activiste Femen au protestat topless pe catwalk, la Saptamana Modei de la Paris (VIDEO)

Doua activiste Femen au distrus prezentarea de moda a designerului Nina Ricci de la Saptamana Modei din Paris. Cele doua au patruns pe catwalk, fiind dezbracate de la brau in sus si avand mesaje contra.

VIDEO. Un model a lovit o activista FEMEN in timpul unei defilari, la Saptamana Modei de ...

Modelul britanic Hollie-May Saker, originara din Liverpool, a lovit in zona fetei o activista FEMEN care a urcat pe podiumul de defilare si a intrerupt prezentarea celei mai recente colectii a casei Nina Ricci, la Saptamana Modei de la Paris, transmite Mediafax. Doua tinere, membre ale grupului ucrainean FEMEN, au urcat pe podiumul de defilare, intrerupand acea prezentare de moda, pozand topless, pentru a promova feminismul. Ele aveau scrise in zona sanilor mesajele urmatoare: Models dont go .

FOTO VIDEO Noul model de frumusete la Saptamana Modei de la Paris: femeia mulatra, cu forme

In capitala franceza se celebreaza diversitatea. Creatorul Rick Owens a adus pe podium, pe langa propriile manechine, si un grup de mulatre voluptoase pentru a atrage atentia asupra discriminarii rasiale si a dimensiunilor 90-60-90 promovate de industrie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )