Libnet.ro
UNICEF

06:30

Monica Macovei: Daca e vorba de confiscarea averilor ilicite, ma bucur ca Victor Ponta plagiaza

B1 B1,
Monica Macovei: Daca e vorba de confiscarea averilor ilicite, ma bucur ca Victor Ponta plagiaza

Europarlamentarul Monica Macovei a spus, luni, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii difuzata de B1 TV, ca, de aceasta data, se bucura ca premierulVictor Ponta da dovada de plagiat, in ceea ce. continuă pe B1

Crin Antonescu, despre confiscarea averilor ilicite: Ponta a fost prezentat ca un capcaun nationalizator, un mancator de proprietate

Confiscarea averilor ilicite, varianta propusa de premierul Victor Ponta pentru cei condamnati pentru coruptie, spre exemplu, vine in contradictie cu valorile liberale. Presedintele PNL, Crin Antonescu spune ca.

Borbely despre confiscarea averilor ilicite: Trebuie avut grija, proprietatea este sfanta.

Vicepresedintele politic al UDMR Laszlo Borbely a declarat, vineri, referitor la confiscarea averilor ilicite, ca trebuie avut grija, proprietatea fiind sfanta, si ca trebuie gasit un echilibru astfel incat cei care aduc acuzatii in acest sens sa demonstreze vinovatia, si nu cel acuzat, informeaza Mediafax. Laszlo Borbely a fost intrebat, vineri, intr-o conferinta de presa la Sibiu, ce parere are despre ideea premierului de a simplifica, in noua Constitutie, procedura de confiscare a .

UDMR nu este de acord cu confiscarea averilor ilicite: Proprietatea este ocrotita, este sfanta

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirma ca nu este de acord cu nicio confiscare, cu niciun fel de propunere cand este vorba despre proprietate, adaugand ca ideea confiscarii masinilor nu este solutia.

Politic Show:Ideile lui Victor Ponta privind confiscarea averilor ilicite criticate din nou de liberali: Capitalism cu masuri de stanga nu se poate; Catalin Predoiu: Iau in calcul posibilitatea de a intra in politica; Cezar Preda: Nici Antonescu, nici Pon

Adrian Nastase:Guvernul se bate cu incapatanarea realitatii de a nu raspunde rapid unor asteptari sociale uriase. Fostul premier Adrian Nastase este de parere ca actualul Guvern nu tine pasul cu realitatea si nu raspunde. Geoana: Functia de comisar european ar trebui sa revina PSD in 2014. Senatorul PSD Mircea Geoana spune ca social-democratii ar fi indreptatiti sa preia functia Romaniei de comisar european, in 2014. Geoana crede ca tara noastra ar trebui sa tinteasca.

Antonescu, despre confiscarea proprietatilor ilicite: Ponta a fost prezentat ca un capcaun nationalizator, mancator de proprietate. S-a exagerat

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca premierul Victor Ponta a fost prezentat, in ultima perioada, ca un capcaun nationalizator, mancator de proprietare, el aratand ca s-a exagerat in prezentarea intentiilor prim-ministrului cu privire la confiscarea proprietatilor ilicite, informeaza Mediafax.

VIDEO Antonescu, despre confiscarea proprietatilor ilicite: Ponta a fost prezentat ca un capcaun nationalizator, mancator de proprietate. S-a exagerat

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca premierul Victor Ponta a fost prezentat, in ultima perioada, ca un capcaun nationalizator, mancator de proprietare, el aratand ca s-a exagerat in prezentarea intentiilor prim-ministrului cu privire la confiscarea proprietatilor ilicite, informeaza Mediafax.

Antonescu: S-a exagerat in prezentarea intentiilor premierului cu privire la confiscarea proprietatilor ilicite

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, astazi, ca s-a exagerat in prezentarea intentiilor prim-ministrului Victor Ponta cu privire la confiscarea proprietatilor ilicite, precizand ca premierul a fost prezentat, in ultima perioada, ca un capcaun nationalizator, mancator de proprietare.

Procesul in care Monica Macovei l-a dat in judecata pe Catalin Ivan, amanat pentru 10 iunie.

Judecatoria Sectorului 1 a amanat, luni, pentru 10 iunie judecarea dosarului in care Monica Macovei l-a dat in judecata pe Catalin Ivan pentru acuzatii mincinoase, denigratoare si defaimatoare, dupa ce Ivan a cerut un nou termen pentru a-si putea pregati apararea, potrivit Mediafax. Instanta Judecatoriei Sectorului 1 trebuia sa inceapa luni discutiile in dosarul in care europarlamentarul PDL Monica Macovei l-a dat in judecata pe europarlamentarul PSD Catalin Ivan. Europarlamentarul PSD a .

Monica Macovei: Tiberiu Nitu nu are ce cauta in functia de procuror general.

Europarlamentarul Monica Macovei, la emisiunea lui Robert Turcescu de la B1TV, a afirmat ca Tiberiu Nitu nu are ce cauta in functia de procuror general al Romaniei si ca a doua lui nominalizare pe aceasta functie, dupa ce prima data a fost respins, s-a facuta, probabil, in urma unor trocuri politice. Monica Macovei a mai spus ca il roaga public pe presedintele Traian Basescu sa nu-l numeasca pe Tiberiu Nitu pe functia de procuror general. Inteleg ca USL are 70 % in Parlament-nn) si trebuie .

Procesul in care Monica Macovei l-a dat in judecata pe Catalin Ivan a fost amanat pentru 10 iunie

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 din Bucuresti au amanat, luni, pentru 10 iunie judecarea dosarului in care Monica Macovei l-a dat in judecata pe Catalin Ivan pentru acuzatii mincinoase, denigratoare si defaimatoare, dupa ce Ivan a cerut un nou termen pentru a-si putea pregati apararea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )