Libnet.ro
UNICEF

00:07

Narcis Raducan a schimbat din nou echipa

România Liberă România Liberă,
Narcis Raducan a schimbat din nou echipa

Narcis Raducan va ocupa functia de presedinte al clubului ASA Targu Mures, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Narcis Raducan, noul presedinte al ASA Targu Mures

Narcis Raducan, care a condus pana la data de 16 ianuarie AFC Astra Giurgiu, va ocupa functia de presedinte al clubului ASA Targu Mures, au declarat, joi, pentru Mediafax, surse din cadrul gruparii.

Narcis Raducan, presedinte la ASA Tg.Mures

Narcis Raducan este pe cale sa stabileasca un record in fotbalul romanesc la capitolul echipe de Liga 1 pentru care a lucrat intr-un singur sezon.

Fratii Micula dau din nou Romania in judecata

Oamenii de afaceri Ioan si Viorel Micula, proprietarii European Drinks si European Foods, dau din nou Romania in judecata la Curtea de Arbitraj din Washington pentru ca nu ia masuri de combatere a evaziunii fiscale la alcool si alimente.

Klaus Iohannis a invitat din nou partidele la consultari pentru a se gasi solutii legislative de imbunatatire a functionarii institutiilor statului

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca a chemat din nou partidele la consultari, la Palatul Cotroceni informeaza B1 TV. in cadrul noii runde de cosultari ar urma sa se discute despre solutii legislative.

Praktiker resimte din nou gustul profitului si inregistreaza prima crestere a afacerilor dupa cinci ani consecutivi de pierderi

Praktiker, liderul pietei locale de bricolaj inainte de debutul crizei, companie care a resimtit cel mai amar gust al declinului din piata de bricolaj, a vazut din nou luminita de la capatul tunelului in anul 2014, afacerile companiei revenind pe plus,.

Jurnal din Guantanamo: Echipa de tortura era atat de bine pregatita, incat crimele comise de ei erau aproape perfecte

The Guardian publica fragmente din jurnalul unui detinut din inchisoarea de de la Guantanamo, fragmente care arata umilintele si chinurile la care erau supusi detinutii si modul in care se desfasurau interogatoriile. Am inceput sa recit din Coran in soapta, deoarece rugaciunea era interzisa. O data mi-a spus De ce nu te rogi? Da-i drumul si roaga-te!. Eu gandeam Ce prietenos!. Dar de indata ce am inceput sa ma rog, a inceput sa isi bata joc de religia mea.

Actionarii FP au aprobat din nou listarea la Londra: noul termen ajunge in luna iulie

Actionarii Fondului Proprietatea FP) au acordat miercuri un nou mandat administratorului societatii, valabil pana in luna iulie, pentru listarea la Londra, dupa ce operatiunea nu a fost posibila anul trecut in absenta aprobarii de catre ASF a unui.

Grecia, din nou in centrul atentiei pe scena internationala: care sunt mizele alegerilor de duminica

Grecia, care poate fi considerata tara-nucleu a crizei din zona euro, se afla in fata unor decizii radicale inaintea alegerilor legislative care vor avea loc duminica, 25 ianuarie, in conditiile in care partidul de extrema stranga Syriza, condus de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )