Libnet.ro
UNICEF

06:30

NATO a dat 20 de milioane de euro pe tunuri romanesti pentru F-16. Baza aeriana a fost modernizata de companii detinute de persoane arestate si anchetate de DNA

România Liberă România Liberă,
NATO a dat 20 de milioane de euro pe tunuri romanesti pentru F-16. Baza aeriana a fost modernizata de companii detinute de persoane arestate si anchetate de DNA

Mai multe firme implicate in scandaluri de coruptie si cu conexiuni in sfera politica au reusit sa puna mana pe contracte de la organizatia nord-atlantica si Ministerul Apararii Nationale. Sumele au fost primite pentru lucrarile de reabilitare si modernizare a infrastructurii Bazei Aeriene 86 Fetesti, cunoscuta sub numele de Aerodromul Borcea. continuă pe România Liberă

Kovesi: S-au dat sute de mii de euro, chiar si un milion, pentru campanii anti-DNA

Faceti un calcul ce avere au inculpatii cercetati de DNA in ultimii ani. In ultimii 3 ani, masurile asiguratorii puse de DNA sunt de peste 1,5 miliarde de euro. Ce averi au unele persoane cercetate de DNA? S-au dat sute de mii de euro, chiar si un milion, pentru campanii anti-DNA, de hartuire, de intimidare, de denigrare, a declarat Laura Codruta Kovesi, sefa DNA, intr-un interviu pentru Ziare. com.

Statul a mai imprumutat 20 milioane lei pe trei ani, intr-o licitatie suplimentara

Ministerul Finantelor a vandut vineri obligatiuni de stat in valoare de 20 milioane lei scadente in 26 februarie 2020, printr-o licitatie suplimentara la cea de joi, in care a atras 265,2 milioane de lei 59 milioane euro), la un randament mediu anual de 2,05%, in crestere sensibila fata de ultima licitatie pentru aceeasi scadenta, din decembrie, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Continental extinde din nou fabrica de componente electronice din Timisoara, investitie de 12 milioane euro

Continental a anuntat ca, in 2017, va extinde din nou fabrica de componente electronice din Timisoara, uzina care a produs, in 10 ani de activitate, 60 milioane unitati componente electronice finite). Investitia pentru expansiune se ridica la 12 milioane euro, aceasta fiind a treia extindere a spatiului de lucru al fabricii, potrivit Continental.

Romanul arestat dupa ce ar fi furat bijuterii de peste 5 milioane de euro din Franta este vizat de autoritatile franceze si pentru alte infractiuni

Romanul arestat preventiv dupa ce ar fi furat doua diamante si doua inele cu diamante, in valoare de 5,2 milioane de euro, dintr-un magazin de bijuterii din Franta este vizat de autoritatile franceze pentru comiterea altor infractiuni la care complice i-a fost iubita sa, cercetata si ea in dosarul instrumentat de DIICOT Ploiesti, potrivit News. ro.

Ungaria: OLAF a identificat o frauda de peste 500 milioane de euro la proiectul unei noi linii de metrou

Oficiul european de lupta antifrauda OLAF) a identificat o gaura de circa 167 miliarde de forinti 543 milioane euro) in legatura cu proiectul de construire a magistralei 4 de metrou din capitala ungara Budapesta, fapt pentru care Comisia Europeana ar putea impune Ungariei o amenda de 76,6 miliarde de forinti 249 milioane euro), a anuntat luni un responsabil guvernamental ungar citat de MTI.

Ikea vrea sa investeasca 80 milioane euro intr-un nou magazin din Bucuresti

Retailerul suedez de mobila si decoratiuni interioare Ikea a obtinut, de la Primaria Generala a Capitalei, aprobarea Planului Urbanistic Zonal PUZ) pentru deschiderea magazinului de pe Bulevardul Theodor Pallady.

inca un minus de 100-200 de milioane euro. Disparitia timbrului de mediu incarca bugetul mai mult decat credea PSD

Printre cele 102 taxe anulate recent este timbrul de mediu aplicat la cumpararea unui autoturism. Timbrul de mediu, ultima forma legala a taxei de prima inmatriculare, a fost motiv de infringement din partea Comisiei Europene. El genera niste venituri la buget. De-a lungul timpului, oficialii romani au promis ca vor folosi veniturile acestea pentru ecologia tarii. Acest lucru nu s-a intamplat.

FOTO Cum arata inelul de 1,8 milioane de euro furat de un roman in Franta

Politistii din Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate - Ploiesti au prezentat luni intr-o conferinta de presa un inel cu diamante in valoare de 1,8 milioane euro, despre care spun ca l-au gasit la romanul George Ploscaru, retinut sub suspiciunea ca l-ar fi furat din Franta.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )