Libnet.ro
UNICEF

01:05

Naufragiul Costa Concordia: Fostul capitan al navei a fost condamnat definitiv la 16 ani de inchisoare

Antena3 Antena3,
Naufragiul Costa Concordia: Fostul capitan al navei a fost condamnat definitiv la 16 ani de inchisoare

Curtea de Casatie italiana a confirmat vineri condamnarea lui Francesco Schettino, fostul comandant al navei Costa Concordia, care a inceput imediat sa-si ispaseasca pedeapsa de 16 ani de inchisoare pe. continuă pe Antena3

Justitia italiana mentine condamnarea capitanului Costa Concordia la 16 ani de inchisoare

Cea mai inalta instanta italiana a confirmat sentinta de 16 ani de inchisoare in cazul capitanului Costa Concordia, Francesco Schettino, care a provocat naufragiul vasului sau in 2012, incident soldat cu 32 de morti, relateaza News. ro citand BBC News.

Barbatul din Alba care si-a batut sotia cu carligul de la soba pana a murit a fost condamnat la 10 ani de inchisoare

Barbatul din Alba care si-a omorat sotia in bataie a fost condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare. Decizia a fost pronuntata la Curtea de Apel Alba Iulia, in 11 mai 2017. Sentinta este mult mai mare fata de cea de la Tribunalul Alba, unde, Aurel Ruginosu a primit 4 ani si 4 luni de inchisoare.

Un roman a fost condamnat la inchisoare PE VIATA in Cambodgia

Un cetatean roman a fost condamnat de un tribunal din Cambodgia la inchisoare pe viata pentru trafic de droguri, informeaza Xinhua. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata in cel mult o.

Un cetatean roman a fost condamnat la inchisoare pe viata in Cambodgia pentru trafic de droguri

Un cetatean roman a fost condamnat marti de un tribunal din Cambodgia la inchisoare pe viata pentru trafic de droguri, anunta Agerpres, citand agentia Xinhua. Romanul condamnat este Adrian-Calin Varadi, in varsta de 40 de ani. El a fost arestat pe 14 august anul trecut pe aeroportul international din Phnom Penh, la sosirea din Brazilia. In momentul in care a fost prins, romanul avea ascunse in bagaj 4,96 kg de cocaina.

Un roman a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru trafic de droguri, in Cambodgia

Un cetatean roman a fost condamnat marti de un tribunal din Cambodgia la inchisoare pe viata pentru trafic de droguri, informeaza Xinhua. Romanul Adrian-Calin Varadi, in.

Guvernatorul crestin al capitalei Indoneziei a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru blasfemie la adresa Coranului

Guvernatorul in exercitiu al Jakartei, crestinul Basuki Tjahaja Purnama, a fost condamnat marti la doi ani de inchisoare cu executare pentru blasfemie la adresa Coranului, la capatul unui proces-test pentru toleranta religioasa in Indonezia, tara cu cea mai numeroasa populatie musulmana din lume, transmite AFP.

Rusia: Un tanar de 22 de ani a fost condamnat la inchisoare cu suspendare dupa ce a jucat Pokemon Go in biserica

Tribunalul din Rusia a condamnat la inchisoarea cu suspendare un tanar blogger care a fost retinut dupa ce a jucat Pokemon Go in interiorul unei biserici ortodoxe din Rusia, in 2016, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )