Libnet.ro
UNICEF

01:05

De Noaptea Muzeelor, invata sa daruiesti. Ce evenimente au pregatit organizatorii

Adevărul Adevărul,
De Noaptea Muzeelor, invata sa daruiesti. Ce evenimente au pregatit organizatorii

Evenimentul major al lumii muzeale - Noaptea Europeana a Muzeelor - va fi marcat si la Zalau, la finele acestei saptamani, printr-o serie de activitati interesante dedicate in special copiilor si familiilor cu copii. continuă pe Adevărul

Noaptea Muzeelor 2017 Programul complet al muzeelor din tara

Noaptea Muzeelor 2017 Programul complet. Evenimentul Noaptea Muzeelor 2017, care a ajuns la a 13-a editie, se desfasoara la nivel international si este sarbatorit de peste 3. 000 de muzee din 30 de tari .

VIDEO Capsulele timpului, montate in parcuri, anunta apropierea evenimentului Noaptea muzeelor

Se apropie Noaptea muzeelor, cea mai lunga noapte a culturii romanesti si europene. Si in acest an, buzoienii vor fi rasfatati cu numeroase evenimente organizate de Muzeul Judetean de Istorie. in perioada premergatoare zilei de 20 mai, in cele mai importante parcuri din oras, vor fi amplasate figurine cu personaje din istorie.

NOAPTEA MUZEELOR. Noaptea Muzeelor la Muzeul National al Aviatiei Romane

Noaptea Muzeelor la Muzeul National al Aviatiei Romane Ora 18. 00 Militari ai Brigazii 30 Garda Mihai Viteazul din Bucuresti prezinta un exercitiu de drill-team Ora.

NOAPTEA MUZEELOR 2017. Noaptea Muzeelor la Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu

Noaptea Muzeelor la Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu EVENIMENT SPECIAL: 22:00 24:00 Concert cu Arlinda Morava, soprana si Bucharest Ladies.

Noaptea Muzeelor, pe 20 mai. Castelul Bran se deschide de Noaptea Muzeelor 2017

Castelul Bran va fi deschis gratuit pe 20 mai, de Noaptea Muzeelor 2017, vizitatorii putand face tururi ghidate in intervalul orar 20. Ultimul.

NOAPTEA MUZEELOR 2017. Oferta pentru Noaptea Muzeelor 2017 se anunta foarte bogata

145 de muzee si organizatii partenere din 45 de localitati din intreaga tara participa pe 20 mai la Noaptea Muzeelor. in Bucuresti, oferta pentru.

Cand e NOAPTEA MUZEELOR

Cand e NOAPTEA MUZEELOR. 145 de muzee si organizatii partenere din 45 de localitati din intreaga tara participa pe 20 mai la Noaptea Muzeelor. Cand e NOAPTEA MUZEELOR. Noaptea Muzeelor este.

Noaptea Muzeelor in Bucuresti: 36 de muzee din tara isi deschid portile, sambata noaptea

in Bucuresti, oferta pentru Noaptea Muzeelor 2017 se anunta foarte bogata, 36 de muzee si 20 de prieteni ai muzeelor, organizatii partenere participand cu.

Noaptea muzeelor 2017. Ce se intampla de Noaptea muzeelor 2017

Noaptea muzeelor 2017. Bucurestiul va fi foarte rasfatat, pe 20 mai, in Noaptea Muzeelor, manifestarea devenind un adevarat festival al creativitatii, gratie unor concerte, proiectii, performing-uri,.

Noaptea Muzeelor la Palatul Cotroceni

Muzeul National Cotroceni va asteapta sambata, 20 mai 2017, sa participati la cea de-a XIII a editie a Programului European Noaptea Muzeelor. Va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2127 seconds )