Libnet.ro
UNICEF

21:45

Noi critici pentru Ianis Hagi din Scotia

Online Sport Online Sport,
Noi critici pentru Ianis Hagi din Scotia

Un alt fost jucator al echipei Glasgow Rangers critica in presa locala scotiana achizitia lui Ianis Hagi. continuă pe Online Sport

Stanciu se vede alaturi de Ianis Hagi la nationala

Nicolae Stanciu considera ca sistemul de la echipa nationala ar putea fi adaptat pentru a avea loc in primul 11 alaturi de Ianis Hagi.

Suma de transfer a lui Ianis Hagi la Rangers ramana un mister

S-a vorbit de 5 milioane de euro, pentru ca mai apoi sa se vehiculeze cifra de 3. 7 milioane de euro pentru transferul lui Ianis Hagi de la Genk la Glasgow Rangers.

Ianis Hagi trimite sageti catre fostul club

Transferat de Glasgow Rangers pentru 3. 7 milioane de euro, Ianis Hagi nu uita tratamentul de care a avut parte in Belgia la Genk.

Obiectivul lui Ianis Hagi la Rangers

Proaspat transferat la Glasgow Rangers, tanarul international Ianis Hagi si-a exprimat dorinta de a purta intr-o zi numarul care l-a facut celebru pe tatal sau.

BULGARIA: Carantina obligatorie pentru turistii proveniti din tari cu grad ridicat de morbiditate Covid-19

Bulgaria intentioneaza sa ridice de la 1 iunie obligativitatea carantinei timp de 14 zile pentru calatorii veniti din majoritatea tarilor Uniunii Europene, dar nu si pentru cei veniti din tari cu rate ridicate ale morbiditatii, a anuntat vineri o inalta oficialitate bulgara din domeniul sanatatii, transmit Reuters si BTA.

Regulile pentru redeschiderea teraselor din 1 iunie, publicate in Monitorul Oficial. Clientii, primiti doar cu rezervare incasarile ar putea scadea cu pana la 80%, sustine un proprietar din Centrul Vechi (VIDEO)

Terasele se redeschid de luni, iar reprezentantii localurilor din Centrul Vechi al Capitalei continua demersurile pentru indeplinirea cerintelor anti-coronavirus. Regulile obligatorii de redeschidere a teraselor au.

Autorizatiile de construire pentru cladiri rezidentiale din aprilie, in contractie cu aproape 40% anan

In luna aprilie 2020, prima luna cu stare de urgenta totala, in intreaga tara s-au eliberat 2. 290 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, in scadere cu 29,0% fata de luna martie 2020 si cu 37,5% fata de luna aprilie 2019, au anuntat vineri oficialii Institutului National de Statistica. Cele mai multe autorizatii circa 64%) au fost date in mediul rural. in comunicatul difuzat de statisticieni se mai arata ca pe primele 4 luni din acest an s-au eliberat 10. 935 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, in scadere cu 11,4% fata de perioada corespunzatoare a anului precedent.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )