Libnet.ro
UNICEF

05:30

Nokia pica de pe locul 3 pe 7 la vanzarile de smartphone-uri. Samsung ramane lider

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Nokia pica de pe locul 3 pe 7 la vanzarile de smartphone-uri. Samsung ramane lider

Vanzarile de smartphone-uri ale Nokia au scazut in trimestrul al treilea, astfel ca grupul finlandez a coborat pe piata mondiala de pe locul 3 anul trecut pe 7, in timp ce Samsung si-a mentinut pozitia de lider, potrivit unui studiu al firmei de. continuă pe Wall-Street Ro

RIM vrea sa prezinte doua smartphone-uri cu un nou sistem de operare, BlackBerry 10, la sfarsitul lunii ianuarie 2013

Research In Motion RIM) a anuntat luni ca va lansa un nou sistem de operare, BlackBerry 10, si va prezenta si doua smartphone-uri bazate pe aceasta platforma de operare, intr-un eveniment care va fi organizat simultan in mai multe tari pe 30 ianuarie 2013. Bloomberg noteaza ca saptamana trecuta, RIM a anuntat ca noua platforma de operare a obtinut o certificare de securitate FIPS Federal Information Processing Standards), care atesta ca sistemul intruneste cerintele stricte de securitate a datelor solicitate de agentiile guvernamentale din SUA si Canada, intarind reputatia ca RIM ar produce smartphone-urile cu cel mai sigur sistem de comunicare din piata.

Samsung a depasit Apple in vanzarile de smartphone-uri. Nokia a coborat vertiginos

Samsung a ajuns din urma Apple si chiar l-a depasit in vanzari in trimestrul al treilea din 2012, in conditiile in care clientii au asteptat lansarea iPhone 5 pentru a aschizitiona un telefon. Potrivit.

Noi smartphone-uri in oferta Orange

Orange aduce de saptamana aceasta in oferta sa smartphone-ul Windows Phone 8X by HTC, in varianta albastra, potrivit unui comunicat.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )