Libnet.ro
UNICEF

23:00

Numeroase ambasade si-au inchis usile din cauza razboiului din capitala Yemenului

Antena3 Antena3,
Numeroase ambasade si-au inchis usile din cauza razboiului din capitala Yemenului

Numeroase ambasade si-au inchis usile la Sanaa, capitala Yemenului, unde tensiunea ramanea ridicata, marti, a doua zi de la confruntarile sangeroase care au avut loc intre membrii unei puternice militii siite. continuă pe Antena3

Corina Cretu: Romania si Ungaria risca sa piarda bani europeni din cauza unei neintelegeri

Comisarul european Corina Cretu sustine ca cetatenii romani si unguri risca sa piarda banii europeni pusi la dispozitie, in programul de cooperare tranfrontaliera, din cauza unei neintelegeri intre cele doua guverne, informeaza Hotnews.

Cluj: Trei curse aeriene au intarzieri, iar doua au fost anulate din cauza cetii

Trei curse aeriene interne si internationale care ar fi trebuit sa aterizeze sau sa decoleze, marti dimineata, de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj au intarzieri din cauza cetii. Alte.

Doua curse aeriene, anulate din cauza cetii

Doua zboruri au fost anulate, in timp ce alte trei curse aeriene interne si internationale care ar fi trebuit sa aterizeze sau sa decoleze, marti dimineata, de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj au intarzieri, din cauza cetii, conform Mediafax.

Curele de radioterapie de la Institutul Oncologic Bucuresti, oprite de cateva zile, din cauza unei defectiuni

Pacientii Institutului Oncologic BucurestiIOB) nu si-au mai putut face cura de radioterapie de vineri, din cauza unei defectiuni la instalatia de climatizare a aparatului, informeaza Mediafax. Ministerul.

FRANTA: Trafic blocat in toata tara din cauza unei greve a soferilor de camion

Soferii de camion francezi au declansat greva in noaptea de duminica spre luni din cauza salariilor prea mici. Ei au bloc cu ajutorul camioanelor imprejurimile oraselor Paris, Lyon si Caen. Miscarea s-a extins luni dimineata in Marsilia, Bordeaux, Brest, Metz si Lille , precum si in jurul unor zone industriale de la nord de Paris, precum platforma aeroportuara Roissy.

Toti locuitorii municipiului Bacau, fara apa potabila de o zi din cauza unei avarii majore

Furnizarea apei potabile catre populatia si agentii economici din municipiul Bacau este oprita de aproape o zi din cauza unei avarii majore.

Cateva curse aeriene, in special interne, au fost redirectionate sau anulate, din cauza cetii

Cateva curse aeriene, in special interne, care trebuiau sa ajunga sau sa decoleze de pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni, au fost redirectionate sau anulate, din cauza cetii dense care a persistat toata ziua.

Zborurile pe Otopeni, anulate sau amanate, din cauza cetii

Mai multe curse aeriene, in special interne, au fost redirectionate sau amanate, la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, din cauza cetii dense care a persistat toata ziua in zona, informeaza Mediafax.

Mii de bucuresteni risca sa ramana in frig si fara apa calda din cauza rau-platnicilor: Cum gestioneaza RADET situatia

Mii de bucuresteni risca sa ramana in plina iarna in frig si fara apa calda, desi isi platesc in fiecare luna datoriile catre RADET. Pericolul vine din cauza locatarilor rau-platnici. in caz de.

Traficul feroviar la Gara de Nord din Paris a fost suspendat din cauza unui incendiu

Traficul feroviar la Gara de Nord din Paris a fost suspendat timp de aproape doua ore, luni, din cauza unui incendiu la sediul unei companii auto, relateaza France3. Potrivit companiei feroviare franceze, SNCF,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )