Libnet.ro
UNICEF

01:05

US Open: Monica Niculescu o intalneste pe Alexandra Panova in primul tur

Adevărul Adevărul,
US Open: Monica Niculescu o intalneste pe Alexandra Panova in primul tur

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 40 WTA, o va intalni in primul tur la US Open pe sportiva Alexandra Panova Rusia), numarul 132 mondial, venita din calificari. continuă pe Adevărul

US Open: Simona Halep o intalneste pe Marina Erakovic in primul tur

Simona Halep, locul 2 WTA si a doua favorita, o va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovic, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, al patrulea Grand Slam al anului, conform tragerii la sorti ce a avut loc joi, anunta Mediafax. Halep si Erakovic nu au mai fost adversare pana in prezent.

Monica Niculescu si-a aflat adversara din primul tur la US Open

Monica Niculescu, singura jucatoare din Romania care va juca in primul tur la US Open impotriva unei adversare din calificari, a aflat sambata impotriva cui va evolua la Grand Slam-ul din New York.

US Open: Adversarele jucatoarelor din Romania in primul tur

Vedeti mai jos cu icine vor juca cele cinci reprezentante ale Romaniei acceptate direct pe tabloul principal de la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

Monica Niculescu si-a aflat adversara din primul tur al US Open

Monica Niculescu, locul 40 WTA, o va intalni in primul tur la US Open pe sportiva rusa Alexandra Panova, numarul 132 mondial, venita din calificari, anunta Mediafax. Niculescu si Panova au mai fost adversare o.

Pe cine intalneste Simona Halep in primul tur la US Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, o va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, al patrulea Grand Slam al anului.

Turneul US Open: Cine este rivala Simonei Halep, in primul tur

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, o va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc joi.

Sondaj: Marine Le Pen ar castiga primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta, daca scrutinul ar avea loc acum

Marine Le Pen, presedinta partidului francez de extrema dreapta Frontul National, ar castiga primul tur al alegerilor prezidentiale daca scrutinul ar avea loc acum si nu in 2017, potrivit unui sondaj de opinie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )