Libnet.ro
UNICEF

19:00

(P)Mai mult decat online, un mod de abordare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
(P)Mai mult decat online, un mod de abordare

Desi domeniul home deco este preponderent dedicat femeilor, 4interior. ro isi indreapta atentia catre un public larg. Analizand statisticile vanzarilor din ultimii doi ani, magazinul online de decoratiuni, mobilier si accesorii de amenajare, ia in. continuă pe Wall-Street Ro

George Soros: Ucraina merita ajutorul UE mai mult decat Grecia

Finantatorul american George Soros crede ca UE judeca gresit prioritatile sale si ar trebui sa acorde mai multa atentie Ucrainei, potrivit unui intreviu acordat pentru BBC.

Mai mult de jumatate dintre noi postim, iar trei sferturi preferam mancarea de casa

Mai mult de jumatate dintre romani 61,34%) declara ca obisnuiesc sa posteasca, 75,71% dintre ei prefera mancarea gatita acasa, iar principalele surse de inspiratie pentru retetele de post sunt, aproape in egala masura, cele transmise din familie 30,17%) si retetele online 31,56%), conform unui studiu iVox. ro trimis azi redactiei.

SIF3, profit pe 2014 mai mic decat cel anuntat in ianuarie

SIF Transilvania SIF3) a inregistrat, anul trecut, un profit de 53,81 milioane lei, de 3,6 ori mai mic decat cel raportat pentru 2013 193,85 milioane lei), potrivit unui raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB), continand rezultatele financiare recalculate.

Materialul mai puternic decat kevlarul folosit in veste antiglont

Cercetatorii din cadrul unei universitati din Texas au creat un material care este de sapte ori mai puternic decat kevlarul. Vestele antiglont au salvat nenumarate vieti pana acum si gratie unei noi inventii, ar putea deveni mai eficiente. Nanofibra obtinuta de un grup de cercetatori din cadrul Universitatii UT Dallas din Texas nu este doar [].

Valcov, mai inventiv decat Dem Radulescu: Ministrul Picasso a ascuns tablourile mai bine decat Gogu din comedia B.D. la munte si la mare (VIDEO)

Povestea lui Darius Valcov si a celor 101 tablouri pare mai degraba un scenariu de comedie. Fostul ministru al Finantelor este mai inventiv chiar si decat Gogu Steriade, personajul interpretat de marele actor Dem.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )