Libnet.ro
UNICEF

00:07

Papa s-a rugat pentru victimele seismului din Mexic si ale uraganului Irma

B1 B1,
Papa s-a rugat pentru victimele seismului din Mexic si ale uraganului Irma

Papa Francisc, aflat intr-o vizita pastorala in Columbia, s-a rugat vineri pentru victimele afectate de cutremurul din Mexic, dar si de uraganul Irma, potrivit agerpres. ro. Vreau sa-mi exprim. continuă pe B1

Insulele Galapagos, evacuate ca urmare a alertei de tsunami declansata de cutremurul din Mexic

Guvernul Ecuadorului a dispus, vineri, evacuarea populatiei de pe patru dintre insulele Galapagos, inclusiv Isabela, cea mai mare din arhipelag, ca urmare a alertei de tsunami declansata dupa cutremurul din Mexic.

Turisti romani, surprinsi de seismul devastator din Mexic

Celula de criza de la Ministerul de Externe tine legatura cu romanii aflati in Mexic. La Ambasada din Mexic a fost inregistrata o solicitare de asiatenta sociala din partea unei romance di.

Turisti romani, surprinsi de seismul devastator din Mexic

Doi romani au cerut asistenta consulara dupa cutremurul ingrozitor din Mexic. in urma demersurilor facute de Celula de Criza a Ministerului Afacerilor Externe MAE), cei doi romani au fost.

FOTO VIDEO Scoli, spitale si case, distruse in cel mai puternic cutremur din Mexic, din ultimul secol. Un milion de oameni, in bezna

Numeroase case, scoli si spitale au fost distruse, in urma cutremurului de 8. 1 pe Richter care a avut loc, vineri, in Mexic. Totodata, un milion de persoane au ramas fara curent electric.

SUA a aprobat un ajutor de urgenta pentru victimele uraganului Harvey

SUA sprijina victimele uraganului Harvey, astfel Camera Reprezentantilor a aprobat miercuri un ajutor de urgenta, de aproape 8 miliarde de dolari, potrivit agerpres. ro. Ajutorul pe care a decis Camera.

Primele imagini aparute in urma cutremurului de 8 grade din Mexic - VIDEO

Un seism puternic cu magnitudinea de 8 pe scara Richter a avut loc in largul coastelor Mexicului, potrivit Institutului American de Geofizica si Centrului de alerte tsunami din Oceanul Pacific. Epicentrul.

Primele imagini aparute in urma cutremurului cu magnitudinea de 8 din Mexic - VIDEO

Un seism puternic cu magnitudinea de 8 pe scara Richter a avut loc in largul coastelor Mexicului, potrivit Institutului American de Geofizica si Centrului de alerte tsunami din Oceanul Pacific. Epicentrul.

Iohannis, mesaj pentru victimele comunismului: Statul roman trebuie sa-i sanctioneze pe cei vinovati de crime impotriva umanitatii

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca vinovatii pentru crimele savarsite in timpul comunismului trebuie condamnati, iar statul trebuie sa-i sanctioneze pe cei vinovati de crime impotriva umanitatii. Voi pleda in continuare pentru construirea unui Muzeu al Comunismului, a mai spus Iohannis intr-un mesaj transmis de consilierul Dudu Ionescu in deschiderea lucrarilor celui de-al XXIV-lea Congres al Asociatiei Fostilor Detinuti Politici si Victime ale Dictaturii din Romania, organizat la Oradea.

VIDEO Vesti proaste pentru toti romanii din strainatate. Anuntul facut de Fisc

Romanii care muncesc in afara tarii risca sanctiuni din partea autoritatii fiscale din Romania.

Testare auditiva pentru nou-nascutii din toata tara

Toti copiii din Romania ar putea fi testati auditiv imediat dupa nastere, in maternitatile din spitalele de stat. Societatea Romana de Rinologie a reusit sa introduca in Parlament un.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )