Libnet.ro
UNICEF

05:00

Papahagi ameninta cu plecarea din PDL, daca Preda, Baconschi si Paleologu vor fi exclusi

Antena3 Antena3,
Papahagi ameninta cu plecarea din PDL, daca Preda, Baconschi si Paleologu vor fi exclusi

Vicepresedintele Fundatiei Crestin-Democrate Adrian Papahagi anunta ca va demisiona din partid daca Cristian Preda, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu si Daniel Funeriu vor fi exclusi din formatiune la. continuă pe Antena3

Papahagi: Plec din PDL daca Preda, Baconschi, Paleologu si Funeriu vor fi exclusi.

Vicepresedintele Fundatiei Crestin-Democrate, Adrian Papahagi, scrie pe Facebook ca va demisiona din partid daca Cristian Preda, Teodor Baconschi, Teodor Paleologu si Daniel Funeriu vor fi exclusi din formatiune la propunerea lui Alin Popoviciu, potrivit Mediafax. Nu am reactionat la declaratiile ultimelor zile, dar daca sunt exclusi din PDL tocmai oamenii care credibilizeaza partidul in ochii electoratului de dreapta, nu voi astepta nici 5 minute sa-mi dau demisia in semn de solidaritate. Ma .

Traian Ungureanu: Baconschi si Preda sa plece din PDL daca le este lehamite de partid.

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu le cere colegilor sai de partid Teodor Baconschi si Cristian Preda sa plece din PDL daca le este lehamite de partid. Daca le este lehamite, sa plece!, a declarat Traian Ungureanu, duminica, pentru MEDIAFAX, referindu-se la Teodor Baconschi si Cristian Preda. El s-a aratat nemultumit de declaratiile si criticile acestora la adresa PDL. Teodor Baconschi a dat peste cap agenda dreptei. Lumea asteapta totusi o lamurire. Ce vine mai intai: teoria .

Traian Ungureanu ii invita pe Teodor Baconschi si Cristian Preda sa plece din PDL

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu le cere colegilor sai de partid Teodor Baconschi si Cristian Preda sa plece din PDL, daca le este lehamite de partid. Daca le este lehamite, sa plece!, a declarat Traian.

De ce le recomanda Traian Ungureanu lui Baconschi si Cristian Preda sa plece din PDL

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu le cere colegilor sai de partid Teodor Baconschi si Cristian Preda sa plece din PDL, daca le este lehamite de partid.

Lazaroiu: Funeriu a plecat din PDL, acum se poate intoarce Croitoru, trecut la PSD.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu scrie pe Facebook ca, odata cu plecarea din PDL a lui Daniel Funeriu, in partid se poate intoarce Catalin Croitoru, propus de PDL pentru Educatie in 2008, si care intre timp a fugit la PSD. Funeriu a demisionat din PDL. Acum Croitoru, fugit intre timp la PSD, se poate intoarce in partid. Oricum el fusese propus ministru al educatiei in 2008 de PDL, scrie Lazaroiu, citat de Mediafax. La randul sau, Adrian Papahagi scrie pe Facebook ca Daniel .

Daniel Funeriu: In aceasta seara imi dau demisia din PDL

Fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu a anuntat ca marti seara isi da demisia din PDL, dupa ce un vicepresedinte al acestui partid, Alin Popoviciu, afirmase in aceeasi zi ca va propune excluderea lui Cristian Preda, Teodor Baconschi, Teodor Paleologu si Daniel Funeriu pe motiv ca ii ataca zilnic pe democrat-liberali.

VIDEO Daniel Funeriu: In aceasta seara imi dau demisia din PDL

Fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu a anuntat ca marti seara isi da demisia din PDL, dupa ce un vicepresedinte al acestui partid, Alin Popoviciu, afirmase in aceeasi zi ca va propune excluderea lui Cristian Preda, Teodor Baconschi, Teodor Paleologu si Daniel Funeriu pe motiv ca ii ataca zilnic pe democrat-liberali.

Europarlamentarul PDL Cristi Preda schimba barca: Merg in Miscarea Populara daca acolo vor ...

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat pentru MEDIAFAX ca infiintarea Partidului Miscarea Populara e o reactie de alternativa la un PDL care este lesinat, iar daca in aceasta formatiune se vor reuni suporterii lui Traian Basescu, iar PDL isi mentine linia actuala, se va alatura Miscarii, titreaza Mediafax. Aparitia unui asemenea partid este o reactie la slabiciunile pe care le-a aratat PDL, e o alternativa la PDL, a declarat europarlamentarul democrat-liberal. Preda a fost .

Daniel Funeriu si-a prezentat demisia din PDL intr-o scrisoare adresata lui Vasile Blaga:Nu ii incurajez pe cei care impartasesc directia actuala a PDL sa imi urmeze exemplul

Consilierul prezidential Daniel Funeriu a decis sa demisioneze din PDL, acesta transmitand o scrisoare in acest sens presedintelui democrat-liberalilor, Vasile Blaga. Funeriu a postat scrisoarea transmisa marti presedintelui PDL pe un site de socializare, declarand: Nu ii incurajez pe cei care impartasesc directia actuala a PDL sa imi urmeze exemplul, transmite Agerpres.

Daniel Funeriu: in aceasta seara imi dau demisia din PDL. De dreapta sunt toti oamenii din Romania care stau cu fruntea sus

Daniel Funeriu, fostul ministru al Educatiei, a declarat, marti seara, la B1 TV, ca isi va da demisia din Partidul Democrat Liberal. O sa imi dau demisia din PDL in aceasta seara. ) Sunt colegii PDL.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2077 seconds )