Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pentru prima data, Galatiul se alatura Campionatului Mondial de Cultura Generala

Adevărul Adevărul,
Pentru prima data, Galatiul se alatura Campionatului Mondial de Cultura Generala

Sambata, 6 iunie, Galatiul va participa la Campionatul Mondial de Cultura Generala. Competitia se va desfasura simultan in peste 40 de tari ale lumii, Romania organizand pentru a patra oara acest eveniment. continuă pe Adevărul

Tara noastra participa pentru prima data in competitia EY World Entrepreneur Of The Year

Romania, Belarus, Croatia si Peru vor fi pentru prima data reprezentate in competitia EY World Entrepreneur Of The Year ce va avea loc in aceasta saptamana la Monaco, tara noastra fiind reprezentata de castigatorul EY Entrepreneur Of The Year Romania 2014 - Mircea Tudor, Presedinte MB Telecom.

Steaua a castigat Cupa Romaniei si a reusit pentru prima data tripla: Campionat, Cupa Romaniei si Cupa Ligii

Echipa Steaua, care joi obtinuse titlul de campioana, a castigat duminica si Cupa Romaniei-Timisoreana, reusind sa realizeze eventul pentru prima oara dupa 17 sezoane. Steaua a castigat Liga I la doua puncte diferenta fata de ASA Targu Mures, iar duminica s-a impus in finala Cupei cu Universitatea Cluj, scor 3-0. Steaua a castigat in acest sezon si Cupa Ligii, realizand o tripla istorica in campionatul romanesc.

VIDEO Mamaia a invins Monaco! Statiunea va fi gazda Campionatului Mondial de Bob pe rotile din 2016

Succes al Asociatiei Litoral - Delta Dunarii si al Federatiei Romane de Bob si Sanie. Proiectul lor de a aduce Campionatul Mondial de Bob pe rotile in Romania a castigat in fata celor de la Monaco.

Universitatea Oxford va fi condusa de o femeie pentru prima data de la infiintare, acum 800 de ani

Louise Richardson va deveni prima femeie vice-cancelar - functia suprema de coordonare - a Universitatii Oxford. Richardson conduce in prezent Universitatea St. Andrews din Scotia si s-a remarcat in cercurile academice prin lucrarile sale despre terorism si securitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )