Libnet.ro
UNICEF

20:15

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, eliminata in sferturi la US Open

B1 B1,
Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, eliminata in sferturi la US Open

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer a fost eliminata in sferturile de finala ale probei de dublu de la US Open, informeaza Mediafax. Cuplul Tecau/Rojer, cap de serie numarul 3, a fost invins. continuă pe B1

Horia Tecau si Roger Rojer au RATAT calificarea in semifinalele la dublu, de la US Open

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, a treia favorita, a fost invinsa de cuplul francez Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut, cap de serie numarul 12, cu 7-6 5), 6-4, marti, in sferturile de finala ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis US Open.

Tecau si Rojer, in sferturi la dublu la US Open

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/SUA), cap de serie numarul 3, s-a calificat in sferturile de finala ale US Open, dupa ce a trecut in optimi de echipa americana Eric Butorac/Scott Lipsky, scor 7-6 7/3), 7-5, potrivit Mediafax.

Horia Tecau, in sferturile probei de dublu de la US Open

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, a treia favorita, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale probei masculine de dublu din cadrul turneului de tenis US Open, ultimul de Mare Slem al.

Tecau si Rojer, in optimile de finala ale US Open

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/SUA), cap de serie numarul 3, s-a calificat in optimile de finala ale US Open, beneficiind in turul al treilea de abandonul cuplului ceh Frantisek Cermak/Jiri Vesely, potrivit Mediafax.

US Open: Tecau si Rojer au ratat calificarea in semifinalele probei masculine de dublu

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, a treia favorita, a ratat calificarea in semifinalele probei masculine de dublu la US Open, informeaza Agerpres. Perechea a fost invinsa de cuplul francez.

US Open: Tecau si Rojer au ratat calificarea in semifinalele probei de dublu

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, a treia favorita, a fost invinsa de cuplul francez Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut, cap de serie numarul 12, cu 7-6 5), 6-4, marti, in sferturile de finala ale probei masculine de dublu din cadrul turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului.

US Open: Horia Tecau e in sferturi la dublu, dar a ramas fara partenera sa la dublu mixt - Simona Halep

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au reusit aseara calificarea in sferturile de finala ale US Open. Tecau si Rojer sunt principali favoriti la castigarea turneului.

US Open: Simona Halep si Horia Tecau, in sferturi la dublu mixt

Perechea Simona Halep/Horia Tecau a invins, duminica, cu scorul de 6-2, 7-5, cuplul Julia Goerges Nenad Zimonjici Germania/Serbia), cap de serie numarul 8, si s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep si Horia Tecau ajung in sferturi la dublu mixt. Urmeaza un meci de foc

Perechea formata din Simona Halep si Horia Tecau s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la US Open.

Horia Tecau, calificare bizara in optimi la US Open

Horia Tecau si Jean Julian Rojer li se alatura lui Florin Mergea si Rohan Bopanna in faza optimilor de finala de la US Open, in cadrul probei de dublu masculin, scrie ziare. com. Spre deosebire de Mergea si Bopanna insa,.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )