Libnet.ro
UNICEF

22:46

Persoane trimise in judecata pentru 98 de credite ilegale. Prejudiciul: peste 2,1 milioane de euro. Sunt implicati si directori de filiale bancare

Adevărul Adevărul,
Persoane trimise in judecata pentru 98 de credite ilegale. Prejudiciul: peste 2,1 milioane de euro. Sunt implicati si directori de filiale bancare

18 persoane din judetul Bistrita-Nasaud au fost trimise in judecata, vineri, 20 decembrie, de procurorii DNA din Cluj, dupa ce au obtinut ilegal aproape 100 de credite,de la doua unitati bancare. Prejudicial creat este de peste doua milioane de euro, iar in grupul infractional sunt implicati si directorii mai multor filiala bancare din Bistrita, Nasaud si Rodna. continuă pe Adevărul

18 persoane, trimise in judecata dupa ce au obtinut ilegal aproape 100 de credite

Un numar de 18 persoane au fost trimise in judecata, vineri, de procurorii anticoruptie din Cluj, dupa ce au obtinut aproape 100 de credite, in mod ilegal, de la doua unitati bancare, fiind astfel creat un prejudiciu de peste doua milioane de euro.

DNA: 18 persoane, trimise in judecata dupa ce au obtinut ilegal aproape 100 de credite

DNA anunta vineri ca 18 persoane au fost trimise in judecata de procurorii anticoruptie din Cluj, dupa ce au obtinut aproape 100 de credite, in mod ilegal, de la doua unitati bancare, fiind astfel creat un.

Senatorul Victor Mocanu (PSD), trimis in judecata pentru abuz in serviciu. ...

Senatorul PSD Victor Mocanu a fost trimis in judecata de procurorii DNA, pentru abuz in serviciu. Dosarul va fi judecat la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Deputatul PSD este acuzat ca a prejudiciat statul cu aproximativ 566. 000 de lei, dupa ce, in perioada in care era presedinte al CJ Buzau, a incheiat opt contracte ilegale de furnizare a unor echipamente medicale. Senatorul PSD Victor Mocanu a declarat ca nu este surprins de decizia DNA si ca are incredere ca instanta va judeca .

Fost profesor de religie din Targu Jiu, trimis in judecata pentru camatarie.

Fostul profesor de religie din Targu Jiu, arestat in noiembrie pentru camatarie, a fost trimis in judecata, joi judecatorii prelungind mandatul de arestare preventiva in cazul acestuia, informeaza Mediafax. Fostul profesor de religie Ion Laurentiu Bacoi a fost trimis in judecata in stare de arest de Parchetul Judecatoriei Targu Jiu, pentru mai multe fapte de camatarie. De asemenea, judecatorii au prelungit mandatul de arestare preventiva emis pe numele sau. Conform rechizitoriului intocmit .

DNA: Senatorul Victor Mocanu, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Ploiesti au dispus trimiterea in judecata senatorului PSD Victor Mocanu, fost presedinte al Consiliului Judetean Buzau, fiind acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice cu avantaj patrimonial pentru altul in forma calificata si in forma continuata 17 acte materiale).

DNA: Senatorul PSD Victor Mocanu, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Senatorul PSD Victor Mocanu a fost trimis in judecata de procurorii DNA, pentru abuz in serviciu. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Ploiesti anunta vineri ca au.

Senatorul Victor Mocanu (PSD), trimis in judecata pentru abuz in serviciu.

Senatorul PSD Victor Mocanu a fost trimis in judecata de procurorii DNA, pentru abuz in serviciu. Stire in curs de actualizare.

Jennifer Lopez si Marc Anthony, dati in judecata pentru ca au furat ideea unui reality-show

Jennifer Lopez si Marc Anthony au fost dati in judecata de John Jacobs, care solicita 25 de milioane de dolari despagubire pentru faptul ca acestia i-ar fi plagiat ideea reality-show-ului QViva! The Chosen,.

Un primar din Mehedinti, trimis in judecata pentru abuz in serviciu.

Gheorghe Bazavan, primarul comunei mehedintene Malovat, a fost trimis in judecata in stare de arest preventiv pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor cu consecinte deosebit de grave si luare de mita. Potrivit rechizitoriului procurorilor, in perioada septembrie 2012 octombrie 2013, inculpatul Gheorghe Bazavan, in calitate de primar al comunei Malovat, judetul Mehedinti, si-a indeplinit in mod defectuos atributiile de serviciu, atribuind .

Batrana judecata pentru o crima pe care ar fi comis-o in urma cu 16 ani, achitata de Curtea de Apel Iasi

O batrana de 78 de ani, din localitatea vasluiana Bogdanesti, judecata de aproape trei ani intr-un dosar in care era acuzata de o crima pe care ar fi comis-o in 1997, a fost achitata de Curtea de Apel .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )