Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 30 de elevi din Stei au dat Inspectoratul Scolar in Instanta si au castigat prima batalie

Adevărul Adevărul,
Peste 30 de elevi din Stei au dat Inspectoratul Scolar in Instanta si au castigat prima batalie

Alti 36 de elevi eliminati de la Bacalaureat au castigat prima batatlie cu Inspectoratul Scolar. Judecatorii au decis sa admita actiunea formulata de acestia si sa suspende efectele procesului verbal de sanctionare a candidatului. continuă pe Adevărul

Scandal la Inspectoratul Scolar Mehedinti: scolile din judet au ramas fara directori

Situatie fara precedent la Inspectoratul Scolar Mehedinti, care nu a reusit sa numeasca la termen directorii scolilor din judet, iar acum Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice trebuie sa gaseasca o solutie de compromis.

Cum se apara Inspectoratul Scolar Bihor in cazul transferurilor ilegale

Transferurile elevilor de clasa a IX-a de la un liceu la altul in judet s-au facut transparent, in sedinta publica, a declarat, joi, inspectorul scolar adjunct al ISJ Prahova, Horia Toma.

CIFRE ANCOM: La 31 decembrie 2014, RCSRDS era lider de piata pe vitezele foarte mari (peste 30 Mbps) de internet fix in banda larga, in timp ce Telekom era lider pe vitezele intre 114 kbps-30 Mbps

RCSRDS detinea la sfarsitul anului trecut cea mai mare cota de piata pe segmentele de internet fix in banda larga la viteze de transmisie foarte mari egale sau mai mari de 30 Mbps), in timp ce Telekom Romania Communications n. a fostul Romtelecom) era lider pe segmentul vitezelor de transmisie de la 144 kbps pana la 30 Mbps, arata o analiza publicata saptamana trecuta de Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). UPC, al doilea mare operator de comunicatii prin cablu, a fost lider pe viteze de la 10 Mbps pana la 30 Mbps pana in anul 2012, cand a pierdut aceasta pozitie in fata Telekom.

Un barbat din Bucuresti, dat in urmarire internationala de mai bine de doi ani, a fost extradat din Costa Rica

Un barbat din Bucuresti, care era dat in urmarire internationala de mai bine de doi ani, a fost extradat din Costa Rica si adus in tara miercuri. Barbatul, in varsta de 28 de ani, a fost preluat de politi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )