Libnet.ro
UNICEF

05:15

Pistolarul din Militari, retinut pentru 24 de ore

Antena3 Antena3,
Pistolarul din Militari, retinut pentru 24 de ore

Update 23. 30 - Pistolarul din Militari a fost retinut, duminica seara, pentru 24 de ore. Barbatul isi va petrece noaptea in arestul Politiei. Pistolarul va fi dus in instanta cu propunere de arestare. continuă pe Antena3

UPDATE. Rudele atacatorului din Militari, RETINUTE pentru 24 de ore

UPDATE- Rudele atacatorului din Militari au fost retinute pentru 24 de ore. -----------Doua femei si un barbat, rudele atacatorului din cartierul Militari, de sambata seara, sunt cercetati pentru ultraj.

Surorile si tatal atacatorului din Militari, retinuti pentru ultraj contra bunelor moravuri

Surorile si tatal atacatorului din Militari au fost retinuti, duminica, de procurorii de la ParchetulCurtii de Apel Bucuresti, fiind acuzati de ultraj contra bunelor moravuri, relateaza B1 TV. Membrii.

Atacul din Militari: Doua femei si un barbat, cercetati pentru ultraj.

Doua femei si un barbat sunt cercetati pentru ultraj contra bunelor moravuri, de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti CAB), in urma atacului armat de sambata seara, din Militari, in timp ce agresorului i-a fost intocmit in lipsa dosar penal pentru vatamare corporala grava. Cele doua femei, surori, s-ar fi luat la cearta in interiorul unui supermarket din zona Lujerului, in conflict fiind implicate si alte persoane. Ulterior, in afara supermarketului, un barbat a scos un pistol cu .

Bucuresti: Atacatorul din Militari s-a predat politiei, la cateva ore distanta dupa ce rudele sale au fost retinute de procurori

UPDATE 17:37 Barbatul a adus cu el si arma cu care si-a ranit victimele in seara incidentului. Barbatul care a impuscat trei persoane, sambata seara, in cartierulMilitari din Bucuresti, s-a predat.

VIDEO UPDATE Barbatul care a impuscat trei persoane cu un pistol cu bile de cauciuc in zona Miliari s-a predat

Barbatul care a impuscat trei persoane cu un pistol cu bile de cauciuc, sambata seara, in apropierea unui supermarket din Militari, s-a predat la Sectia 20 de Politie, au declarat surse din Politia Capitalei pentru Mediafax. Procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti CAB) au inceput urmarirea penala fata de acesta, pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii si linistii publice, uz de arma neletala si vatamare corporala grava.

Bucuresti: Dosar penal in rem pentru rudele atacatorului din Militari

Un dosar penal in rem a fost deschis pe numele rudelor atacatorului din cartierul Militari, pentru surorile si tatal acestuia, inca de sambata seara, la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti. De.

Antrenorul de fotbal Leon Buhai, retinut pentru coruptie sexuala. Acesta ar fi savarsit acte obscene in prezenta a 10 minori

Antrenorul de fotbal Leon Buhai a fost ridicat joi dimineata de catre mascati si dus la politie la audieri, oamenii legii fiind sesizati cu privire la faptul ca barbatul in varsta de 48 de ani din Bistrita ar fi savarsit acte cu caracter obscen in prezenta unui numar de 10 minori. Acesta a fost retinut pentru 24 de ore.

Adjunctul Politiei Capitalei, despre atacul din Militari: Este doar chestiune de timp pentru a-l prinde pe atacator

Directorul general adjunct al Politiei Capitalei, Mihai Voicu, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca cei trei inculpati se afla la Curtea de Apel Bucuresti, cu propunere de arestare .

Rapperul Pharrell Williams a creat primul videoclip din lume ce dureaza 24 de ore (VIDEO)

Rapperul Pharrell Williams a creat primul videoclip din lume ce are o durata de 24 de ore. in videoclip apar mai multi fani, alaturi de o serie de celebritati, interpreteaza, pe rand, cel mai recent cantec.

Tinerii de la Ford Craiova aleg somajul pentru 24 de salarii compensatorii.

Producatorul auto Ford a anuntat un program de disponibilizari voluntare la fabrica de la Craiova. Compania recurge pentru a treia oara in acest an la aceasta masura, dupa ce in ultimele luni, angajatii au stat in somaj tehnic mai multe saptamani. Pana in prezent, au renuntat la serviciu 500 de oameni. Daca anul trecut au ales salariile compensatorii angajatii aflati in prag de pensionare, anul acesta tinerii au optat sa plece din companie. La Ford Craiova lucreaza in prezent 4. 000 de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )