Libnet.ro
UNICEF

06:15

Placido Domingo a fost externat. Tenorul a fost tratat de o boala pulmonara

Antena3 Antena3,
Placido Domingo a fost externat. Tenorul a fost tratat de o boala pulmonara

Tenorul spaniol Placido Domingo a fost externat sambata, dupa ce a fost tratat in spital pentru o boala pulmonara. Anuntul a fost facut de artist, pe contul sau de Twitter, informeazaEFE, potrivit. continuă pe Antena3

Tenorul Placido Domingo, spitalizat pentru un embolie pulmonara

Tenorul spaniol Placido Domingo a fost internat intr-un spital din Madrid dupa ce a suferit un embolie pulmonara - un cheag de sange in plaman, a anuntat publicistul sau american, potrivit Reuters.

Tenorul Placido Domingo, spitalizat pentru un embolism pulmonar

Tenorul spaniol Placido Domingo a fost internat intr-un spital din Madrid dupa ce a suferit un embolism pulmonar - un cheag de sange in plaman, a anuntat publicistul sau american, potrivit Reuters.

Placido Domingo, spitalizat. Afla de ce.

Tenorul spaniol Placido Domingo a fost spitalizat, luni, din cauza unui embolism pulmonar cheag de sange format in plamani), luni, la Madrid, a anuntat, marti, purtatorul sau de cuvant, informeaza Reuters, potrivit Mediafax. Tenorul si dirijorul Placido Domingo, in varsta de 72 de ani, a fost internat intr-un spital din orasul sau natal, Madrid, iar medicii se asteapta ca artistul sa-si revina in trei-patru saptamani. Se simte bine si raspunde foarte bine la tratament, a spus purtatorul .

Starea de sanatate a tenorului Placido Domingo se imbunatateste

Starea de sanatate a tenorului spaniol Placido Domingo, internat de luni din cauza unei embolii pulmonare, se imbunatateste, au declarat miercuri surse din anturajul artistului pentru EFE,.

Tenorul Placido Domingo, spitalizat din cauza unui cheag de sange la plamani

Tenorul PlacidoDomingo a fost spitalizat, luni, la Madrid, din cauza unui embolism pulmonar format in plamani. Purtatorul sau de cuvant a asigurat ca artistul se simte bine, iar medicii au estimat ca.

Placido Domingo a ajuns la spital din cauza emboliei pulmonare

Artistul de opera in varsta de 72 de ani a fost internat intr-un spital din Madrid, dupa ce a suferit un blocaj la artera pulmonara.

ştiri din Cultura

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )