Libnet.ro
UNICEF

05:45

In plina criza a somajului, in Europa sunt peste 5 milioane de locuri de munca vacante

Hotnews Hotnews,
 In plina criza a somajului, in Europa sunt peste 5 milioane de locuri de munca vacante

Fragmentarea pietei muncii a Uniunii Europene si decalajele dintre tari explica de ce, in pofida unui somaj record, exista intre 4,5 si 5 milioane de locuri de munca libere in UE, a sustinut presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, cu prilejul conferintei anuale desfasurate la Geneva de Organizatia Internationala a Muncii OIM), informeaza sambata agentia EFE, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Peste 4 milioane de euro pentru promovarea bisericilor de lemn

Consiliul Judetean Maramures a demarat un proiect european pentru valorificarea bisericilor de lemn din Transilvania de Nord. Acesta propune includerea edificiilor intr-un circuit turistic cultural si religios si are o valoare de peste 4 milioane de euro.

Zeci de kilograme de aur si peste 6 milioane de $, confiscate de la politicienii cehi arestati ieri

Zeci de kilograme de aur si in jur de 150 de milioane de coroane in numerar peste 6 milioane de euro) au fost confiscate de catre politia ceha in timpul operatiunii speciale de amploare, efectuata miercuri si.

Revista 22: Noua generatie de moguli. Firmele controlate de Sebastian Ghita au obtinut, dupa venirea USL la putere, peste 28 milioane euro din contracte cu statul

In timp ce prima generatie de moguli, Vantu-Voiculescu-Patriciu, isi pierde usor din importanta, o alta tinde sa-i ia locul. Varful de lance al noului val este fara indoiala Sebastian Ghita, care isi construieste cu cu rabdare un imperiu, in care un loc aparte il reprezinta banii castigati din afacerile cu statul. Prosper si in timpul guvernarii PDL, firmele controlate de Sebastian Ghita au obtinut in ultimul an, de la venirea USL la putere, contracte cu statul de peste 28 milioane euro, potrivit publicatiei Revista 22.

Lionel Messi, acuzat de frauda fiscala de peste patru milioane de euro.

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, este acuzat, impreuna cu tatal sau, Jorge Horacio Messi, pentru o frauda fiscala de peste patru milioane de euro, informeaza cadenaser. com, conform Mediafax. Potrivit procuraturii din Barcelona, un proces impotriva lui Lionel Messi si a tatalui acestuia, care contine trei capete de acuzare, a fost deschis. Anchetatorii sustin ca Messi nu ar fi platit taxe in valoare de patru milioane de euro pentru veniturile realizate in anii 2007, .

Criza sau nu, romanii arunca anual 5 milioane de tone de alimente. Europa arunca 90 de milioane de tone

Astazi, la sediul Ministerului Agriculturii, a avut loc o prima runda de dezbateri pe o tema mai putin obisnuita - diminuarea risipei de alimente. Statisticile analizate de oficiali sunt uluitoare: in Romania se risipesc anual 5 milioane de tone de alimente, in timp ce tarile europene arunca, in total, 90 de milioane de tone de mancare.

Messi valoreaza peste 200 milioane euro, iar tot lotul Barcelonei este cotat la peste 650 milioane euro

FCBarcelona este cea mai scumpa echipa din lume. Studiul CIES Footbal Observatory a aratat ca numai starul Lionel Messi ar valora in acest moment pe piata transferurilor peste 200 de milioane de euro, dublu.

Victor Ponta, la lansarea proiectului laser ELI-NP: Este cel mai mare proiect la nivel bugetar, de peste 260 milioane euro (VIDEO)

Aflat la Institutul de Fizica de la Magurele pentru lansarea proiectului ELI-NP, premierul Victor Ponta a declarat ca acesta este cel mai mare proiect la nivel bugetar al Romaniei, depasind suma de 260 milioane.

Contorizarea individuala din Capitala aduce Primariei economii anuale de peste 13 milioane euro

Primaria Capitalei a economisit in perioada 2007-2012 aproximativ 70 milioane euro, reprezentand subventii neacordate datorita reducerii consumului de gigacalorii prin contorizarea individuala cu repartitoare de costuri a 47% din totalul apartamentelor din Bucuresti, reiese dintr-o analiza ista Romania, realizata pe baza datelor centralizate obtinute de la Radet Bucuresti si Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice ANRSC), conform unui comunicat de presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1907 seconds )