Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: Este bine ca UDMR sa fie in Parlament

Adevărul Adevărul,
Ponta: Este bine ca UDMR sa fie in Parlament

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni, la Slatina, ca in opinia sa este bine ca UDMR sa fie in Parlament, pentru ca minoritatea maghiara sa nu fie data pe mana extremistilor. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Este bine ca liderii PPE vin la Bucuresti caci vor observa in mod direct faptul ca Traian Basescu nu ii mai reprezinta pe romani

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, intr-o vizita la Slatina, ca vizita liderilor europeni ai PPE la Bucuresti este oportuna. Premierul si-a argumentat declaratia spunand ca astfel, acestia vor.

Ponta: Este in avantajul Romaniei ca liderii PPE sa vina la Bucuresti.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a spus luni ca este bine ca liderii europeni ai PPE vin la Bucuresti, iar argumentul pentru aceasta opinie este ca venind in Romania liderii PPE vor observa in mod direct faptul ca presedintele Traian Basescu nu ii mai reprezinta pe romani, potrivit Agerpres. Ponta a mai spus ca miercuri va avea o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. Saptamana aceasta, miercuri, ma vad, la Guvern cu presedintele Comisiei Europene, domnul .

Videanu: in orice iesire publica domnul Ponta este penibil.

Liderul PDL Adriean Videanu a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, ca este halucinant ca un premier care a facut o rectificare bugetara sa afirme ca nu are bani pentru ultimele 45 de zile, el precizand ca afirmatiile lui Victor Ponta dovedesc incompetenta dusa la extrem. In orice iesire publica domnul Ponta nu rateaza nicio ocazie sa fie penibil. Este halucinant pentru un prim-ministru care a realizat o rectificare bugetara in august anul acesta, cu alte cuvinte a redesenat .

Ponta: Este o idee foarte buna ca Becali sa candideze din partea USL.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni dimineata, despre candidatura lui Gigi Becali la alegerile parlamentare din decembrie din partea PNL, ca este de acord si ca i se pare o idee buna. Cred ca este o idee foarte buna sa candideze Becali din partea USL in colegiul in care candideaza Dan Diaconescu, a spus prim-ministrul. Ponta a subliniat ca Becali o sa il invinga pe Diaconescu: Il batem pe principiul e aliat PD. Totodata, Ponta considera ca disputele cu PDL nu fac decat sa creasca .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )