Libnet.ro
UNICEF

22:00

Predoiu, despre Codul Fiscal: Am observat deschidere la Liviu Dragnea

România Liberă România Liberă,
Predoiu, despre Codul Fiscal: Am observat deschidere la Liviu Dragnea

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a declarat, miercuri, ca a observat doua linii de gandire in PSD in privinta Codului Fiscal, una ridiga a oamenilor din jurul lui Victor Ponta, iar alta de deschidere din partea presedintelui interimar Liviu Dragnea. continuă pe România Liberă

Isarescu a discutat cu Teodorovici despre Codul Fiscal. Seful BNR: noi am reiterat riscurile, dansul a subliniat si contextul politic in care are loc dezbaterea

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, s-a intalnit luni cu ministrul Finantelor pentru a discuta despre pachetul de masuri inclus in Codul Fiscal, iar fiecare institutie si-a reiterat pozitia, BNR aratand riscurile la adresa stabilitatii si aglomerarea de reduceri intr-o perioada scurta.

Mugur Isarescu si Eugen Teodorovici au discutat despre Codul Fiscal

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu si ministrul finantelor publice Eugen Teodorovici au discutat, luni, pe marginea Codului Fiscal, fiecare dintre cei doi reiterandu-si punctele de vedere fata de masurile de relaxare fiscala prevazute in textul de lege.

Predoiu: Sunt doua tendinte in PSD in privinta Codului fiscal: una rigida sustinuta de grupul din jurul premierului Ponta si una de deschidere, sustinuta de Liviu Dragnea

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a declarat miercuri ca in PSD a observat doua linii de gandire referitoare la discutiile despre Codul fiscal, o pozitie inflexibila si rigida in jurul premierului.

Ludovic Orban, despre Codul Fiscal: Rezeva presedintelui Iohannis pleaca de la neincrederea in Guvern, nu de la faptul ca masurile fiscale nu sunt bune pentru relansarea economica (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, sambata seara, in cadru emisiunii Lumini si umbre, difuzata la B1 TV si moderata de Dan Andronic, ca presedintele Klaus Iohannis a trimis spre.

Ludovic Orban, despre Codul Fiscal: Rezerva presedintelui Iohannis pleaca de la neincrederea in Guvern, nu de la faptul ca masurile fiscale nu sunt bune pentru relansarea economica (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, sambata seara, in cadru emisiunii Lumini si umbre, difuzata la postul B1 TV si moderata de Dan Andronic, ca presedintele Klaus Iohannis a trimis spre ree.

Eurgen Teodorovici a testat Codul Fiscal intr-un club de fite de pe litoral: Ministrul Casanova are o viata de adolescent rebel (VIDEO)

Ministrul de finante a lasat de-o parte grijile privind Codul Fiscal si s-a dus pe litoral unde s-a distrat alaturi de iubita sa. Eugen Orlando Teodorovici apare in imaginile surprinse de paparazzi alaturi.

Ludovic Orban, despre Liviu Dragnea: Echintesenta a ceea ce a adus PSD-ul in Romania: saracie si coruptie

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, sambata seara, intr-un interviu pentru B1TV, ca Liviu Dragnea este exponentul a tot ceea ce a insemnat PSD-ul in ultimii 12 ani: saracie si coruptie.

Codrin Stefanescu (PSD): Liviu Dragnea nu este in concediu. A avut intalniri cu colegii socialisti din UE

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire si difuzata pe B1 TV, ca Liviu Dragnea nu se afla in concediu ci are.

Teodor Atanasiu: Vom cere PSD sa amane unele masuri fiscale. Liviu Dragnea nu este un lider cu care liberalilor le face placere sa discute, dar poporul roman nu poate sa astepte dupa mofturi

Prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, a declarat ca liberalilor nu le face placere sa discute cu noul lider PSD, Liviu Dragnea. Nu este un lider cu care ne face placere sa discutam, dar poporul roman nu.

Sebastian Lazaroiu: Condamnatul Dragnea s-ar putea sa faca din social-democrati un partid mult mai viu si poate mai atractiv in comparatie cu inertia vizibila a liberalilor

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu a scris intr-un editorial pentru evz. ro despre Codul Fiscal, Liviu Dragnea si liberali. Astfel, Lazaroiu spune despre PSD ca ceea ce se vede deocamdata e ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )