Libnet.ro
UNICEF

21:30

Premierul francez avertizeaza: Crestinii din Orient sunt pe punctul de a fi ERADICATI

Antena3 Antena3,
Premierul francez avertizeaza: Crestinii din Orient sunt pe punctul de a fi ERADICATI

Primul ministru francez Manuel Valls a estimat vineri ca crestinii din Orient sunt pe punctul de a fi eradicati si a cerut oprirea exterminarii lor de catre gruparea Statul Islamic, in special in Irak si. continuă pe Antena3

Premierul francez Manuel Valls: Cinci atentate teroriste au fost dejucate, in ultimele luni, in Franta

Premierul francez Manuel Valls a anuntat, miercuri, ca, in ultimele luni, cel putin cinci atentate teroriste au fost dejucate in Franta, informeaza BBC. Numeroase atentate au fost deja dejucate, cinci, avand.

INS: Romanii din tara sunt tot mai putini si tot mai batrani

Populatia cu domiciliul in Romania a scazut cu 0,3 la suta, intr-un an, in timp ce indicele de imbatranire demografica este in crestere. in prezent sunt 103,5 persoane varstnice la 100 de persoane tinere, potrivit Institutului National de Statistica INS).

Alina Bica, la iesirea din penitenciar: Sunt o femeie de succes in continuare

Fostul sef al DIICOT Alina Bica a parasit, marti dupa-amiaza, Penitenciarul de femei de la Targsor, dupa ce instanta suprema a decis plasarea sa in arest la domiciliu, la iesirea din inchisoare ea declarandu-le jurnalistilor ca are incredere in justitie si ca este o femeie de succes in continuare, transmite Mediafax.

Alina Bica si Dorin Cocos, in arest la domiciliu. Fosta sefa a DIICOT, eliberata din penitenciar. Sunt o femeie de succes in continuare

UPDATE - Dorin Cocos a parasit Arestul central al Politiei Capitalei, unde se afla din 29 octombrie. UPDATE - Alina Bica a fost eliberata din Penitenciarul Targsor. La iesirea din inchisoare, Bica a.

Alina Bica, la iesirea din inchisoare: Sunt o femeie de succes in continuare (VIDEO)

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a fost eliberata din penitenciarul pentru femei de la Targsor, dupa ce magistratii Curtii Supreme au decis inlocuirea masurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )