Libnet.ro
UNICEF

07:15

Presedintele Consiliului European: UE nu ofera perspective clare de integrare Republicii Moldova, Ucrainei si Georgiei

România Liberă România Liberă,
Presedintele Consiliului European: UE nu ofera perspective clare de integrare Republicii Moldova, Ucrainei si Georgiei

Relatiile Uniunii Europene cu tarile din Parteneriatul Estic vor continua, in mod etapizat, a declarat presedintele Consiliului European, Donald Tusk, sugerand ca Republica Moldova, Ucraina si Georgia nu au perspective clare de integrare europeana. continuă pe România Liberă

Republica Moldova, Ucraina si Georgia vor perspective clare de integrare in UE

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a declarat ca relatiile Uniunii Europene cu tarile din Parteneriatul Estic vor continua, in mod etapizat. Acesta a sugerat ca Republica Moldova, Ucraina si Georgia nu au perspective clare de integrare europeana, anunta Mediafax.

Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, la sfintirea unui club de biliard (VIDEO)

Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, a luat parte la un eveniment mai putin obisnuit. Vicepresedintele PNL a luat parte la sfintirea unui club de biliard. Totul s-a petrecut in.

Presedintele Parlamentului European si-a cerut scuze dupa ce Catalonia a fost inclusa in documente alaturi de statele membre ale Uniunii Europene

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, si-a cerut scuze dupa ce regiunea autonoma spaniola Catalonia a fost adaugata din greseala in documente oficiale alaturi de cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, ca si cum ar fi fost un stat independent, relateaza site-ul TheLocal. es.

Tusk: Republica Moldova, Ucraina si Georgia au dreptul la visul european

Fosti sateliti sovietici ca Republica Moldova, Ucraina si Georgia au dreptul sa aspire sa devina membri ai Uniunii Europene UE), afirma presedintele Consiliului European, Donald Tusk, subliniind intr-un interviu pentru postul RFE/RL ca el nu are dreptul sa faca promisiuni goale in acest sens, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )