Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Iohannis - alaturi de militari. Ce TRUPE a inspectat seful statului

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis - alaturi de militari. Ce TRUPE a inspectat seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a asistat la o zi de exercitii militare, romano americane, desfasurate in judetul Arad. continuă pe România Liberă

Presedintele Iohannis asteapta clarificarea urgenta a cazului politistului decedat in misiune

Administratia Prezidentiala a anuntat ca presedintele Klaus Iohannis urmareste cu foarte mare atentie cazul politistului din coloana oficiala a vicepremierului Gabriel Oprea care a decedat in misiune si asteapta clarificarea cat mai urgenta a tuturor aspectelor din acest caz, potrivit postului de televiziune Digi 24. Presedintele urmareste cu foarte mare atentie evolutia cazului privind decesul politistului aflat in misiune in coloana vicepremierului Gabriel Oprea. Presedintele asteapta clarificarea cat mai urgenta a tuturor aspectelor acestui eveniment de catre institutiile abilitate, au declarat surse citate de televiziunea de stiri.

Presedintele Iohannis participa la ceremoniile de Ziua Armatei

Presedintele Klaus Iohannis a depus astazi o coroana de flori la Monumentul Eroilor de la Paulis, ridicat in memoria militarilor eroi romani ai Detasamentului Paulis, care au murit in toamna lui 1944, in timpul celui de-al doilea razboi mondial, transmit televiziunile de stiri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,193 seconds )