Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima plecare de la Rapid dupa retrogradarea echipei

Online Sport Online Sport,
Prima plecare de la Rapid dupa retrogradarea echipei

La mai putin de o luna de zile de la transferul in Giulesti, atacantul Ciprian Tanasa si-a reziliat contractul cu echipa Rapid si a ales sa plece in conditiile retrogradarii impuse de TAS. continuă pe Online Sport

Al treilea jaf de bijuterii pe Riviera franceza in mai putin de o saptamana

In mai putin de o saptamana, s-au produs trei jafuri pe Riviera franceza. Dupa cel de duminica din Cannes, considerat cel mai mare jaf din istoria Frantei, si inca unul petrecut trei zile mai tarziu, vineri au fost sustrase bijuterii si alte obiecte de valoare, estimate la 40. 000 de euro, din trei camere ale hotelului Saint-Jean-Cap-Ferrat, situat intre Nisa si Monaco.

Mai putin de o luna pana la evenimentul cultural al anului: Festivalul International George Enescu

A inceput numaratoarea inversa: mai este mai putin de o luna pana cand se va da startul Festivalul International George Enescu, evenimentul cultural al anului. Radu Lupu, Daniel Barenboim,.

Mai putin de o luna pana la evenimentul cultural al anului: Festivalul International ...

A inceput numaratoarea inversa: mai este mai putin de o luna pana cand se va da startul Festivalul International George Enescu, evenimentul cultural al anului. Radu Lupu, Daniel Barenboim, Staatskapelle Berlin, Pittsburgh Symphony Orchestra, Yuja Wang, Manfred Honeck, Sergey Dogadin sunt doar cateva din numele mari aflate pe afisul primelor patru zile ale Festivalului International George Enescu, care se va desfasura la Bucuresti si in tara in perioada 1-28 septembrie .

Economia Indoneziei a crescut mai putin de 6% in T2

Economia Indoneziei a crescut cu mai putin de 6% trimestrul trecut, adagand riscuri pentru populatia sud asiatica, pe masura ce investitiile incetinesc, inflatia accelereaza, iar cursul se prabuseste, anunta presa internationala.

Circa 1.500 de fani ai Rapidului s-au adunat la Stadionul Giulesti, nemultumiti de retrogradarea echipei lor in Liga a II-a

Decizia TAS de a retrograda FC Rapid in Liga a II-a a determinat aproximativ 1. 500 de suporteri rapidisti sa se adune, vineri, la Stadionul Giulesti-ValentinStanescu. Fanii, care canta si isi sustin.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )