Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria din Moinesti, singura din tara care va avea o masina electrica

Adevărul Adevărul,
Primaria din Moinesti, singura din tara care va avea o masina electrica

Solicitarea Primariei municipiul Moinesti, de a beneficia de un tichet de reducere de 12. 000 de lei, pentru achizitionarea unui automobil electric, a fost validata de Administratia Fondului pentru Mediu. continuă pe Adevărul

INFERNUL din tara care va gazdui CM 2014. Fetele de 9 ani sunt SCLAVE, vandute pentru SEX. Soferii ne arunca pe beton dupa ce termina cu noi

Dincolo de mirajul exoticului din aceasta tara se ascunde o parte intunecata, un iad al adolescentelor care sunt vandute pentru sex si considerate niste sclave de barbatii care profita de ele. Daily Mail a publ.

BERD a vandut pachetul de 1,6% din actiunile OMV Petrom pe care il detinea, cu 86,6 milioane de euro

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a vandut actiunile pe care le detinea la OMV Petrom, reprezentand 1,6% din totalul titlurilor, pentru care va incasa 385,6 milioane lei 86,6 milioane euro), anunta Mediafax.

Comisia juridica din Senat avizeaza legea care obliga fostii tortionari sa plateasca despagubiri

Proiectul de lege prin care fostii tortionari sunt obligati sa plateasca despagubiri pentru victimele lor intr-un cuantum ce nu poate fi mai mic de 50 la suta din venitul lunar net si nici mai mare de 75 la suta din acest venit a primit, marti, votul favorabil al senatorilor din Comisia juridica, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )