Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul interimar al Capitalei cere demisia sefului RADET

România Liberă România Liberă,
Primarul interimar al Capitalei cere demisia sefului RADET

Primarul interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin, a anuntat, vineri seara, ca cere demisia sefului RADET. continuă pe România Liberă

Gerea cere demisia sefului RADET si asigura din nou ca ELCEN va furniza apa calda si caldura

Ministrul Energiei, Andrei Gerea, cere demisia lui Gabriel Dumitrascu, presedintele consiliului de administratie al RADET, pe care il acuza ca trateaza iresponsabil problemele bucurestenilor si pune mai presus de acestea interesele personale, asigurand din nou ca ELCEN va aduce in continuare energie termica la poarta RADET.

Gerea cere demisia sefului RADET si asigura ca ELCEN va furniza apa calda

Ministrul Energiei, Andrei Gerea, cere demisia presedintelui CA al RADET, Gabriel Dumitrascu, pe care il acuza ca trateaza iresponsabil problemele bucurestenilor si pune mai presus de acestea interesele personale, asigurand din nou ca ELCEN va aduce in.

Primarul interimar al Capitalei: RADET functioneaza ilegal, nu mai are autorizatia ANRSC. Voi cere demisia conducerii regiei

Scandal fara sfarsit in cazul RADET-ELCEN: primarul interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin, a anuntat, vineri seara, ca RADET functioneaza ilegal deoarece de la inceputul anului nu mai are autorizatie de la Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice ANRSC).

PNL ii cere demisia primarului interimar al Capitalei

PNL cere demisia primarului general interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin, in contextul in care RADET a anuntat ca furnizarea energiei termice ar putea fi sistata si arata ca decizia de a contracta un imprumut de 248 de milioane lei care va merge catre RADET este doar o solutie pe termen scurt.

Primarul interimar al Capitalei, iesire nervoasa la radio, cu privire la RADET

Primarul general interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin, a avut, vineri, o iesire nervoasa la un post de radio, dupa ce un jurnalist i-a cerut opinia in legatura cu probleme de la Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice RADET) si cu furnizarea caldurii in Bucuresti, in aceasta iarna.

Vocea strazii se aude la CNA. Sedinta a fost boicotata si se cere demisia Laurei Georgescu

Mai multe afise prin care se cere demisia presedintelui Consiliului National al Audiovizualului CNA), Laura Georgescu, au fost expuse, marti, in sala de sedinta si pe holul institutiei, membrul Valentin Jucan blocand desfasurarea sedintei Consiliului, in semn de protest fata de Georgescu.

Sindicalistii SED LEX cer demisia sefului ANAF pentru abuz in servciu

ACTUALIZARE 9:09 Seful ANAF: Demisia mea este la dispozitia noului prim-ministru la orice ora din zi si din noapte in legatura cu protestele organizate de liderul sindical Vasile Marica, presedintelui ANAF, Gelu and Stefan Diaconu, a declarat: Vasile Marica, veriga de legatura dintre grupurile de interese locale si cativa locotenenti personali ai acestuia speriati de gandul ca nu-si mai pot negocia functiile prin carciumi, crede ca mai poate manipula opinia publica cu un protest impotriva modernizarii ANAF. Este sub demnitatea mea sa vorbesc cu un astfel de personaj, cu care nu voi negocia niciodata nimic.

Grupul Initiativa Romania cere demisia din functiile publice si excluderea din partide a 128 de politicieni penali

Initiativa Romania, platforma civica nascuta din miscarile de strada dupa tragedia din Colectiv, cere, intr-o scrisoare transmisa liderilor formatiunilor parlamentare, excluderea din partide, dar si demisia imediata din functiile publice ocupate, a tuturor politicienilor inculpati, trimisi in judecata, condamnati nedefinitiv sau definitiv pentru fapte penale grave, in special de coruptie si conexe. In acest sens, grupul a intocmit o lista ce cuprinde un numar de 128 de nume de politicieni de la varful statului si partidelor care au fost inculpati, solicitand totodata liderilor de partide angajamentul public ca niciunul dintre aceste nume nu se va mai regasi pe listele partidelor la alegeri.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )