Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primele declaratii ale Simonei Halep dupa castigarea finalei Indian Wells 2015

România Liberă România Liberă,
Primele declaratii ale Simonei Halep dupa castigarea finalei Indian Wells 2015

Simona Halep, campioana turneului Indian Wells 2015, a spus, inainte sa ridice cel mai important trofeu al carierei, ca este bucuroasa pentru reusita sa si ca le multumeste tuturor romanilor. continuă pe România Liberă

Primele declaratii ale lui Viorel Hrebenciuc la iesirea din arest: Nu exista niciun prejudiciu

Viorel Hrebenciuc a declarat la iesirea din arest ca NU exista niciun prejudiciu in dosarul sau. Potrivit anchetatorilor, Viorel Hrebenciuc, Ioan Adam, Paltin Gheorghe Sturdza si Dan Costin Bengescu sunt acuzati de constituirea unui grup infractional prin care urmareau sa obtina venituri prin cumparare de influenta sau folosirea functiilor. Dosarul vizeaza retrocedarea a peste 43. 000 de hectare de padure in judetul Bacau, in baza unor decizii ilegale ale unor judecatori, cu implicarea unor parlamentari, pentru obtinerea ilegala a unor sume mari de bani.

Rares Bogdan, audiat la DNA, in dosarul lui Vanghelie. Primele declaratii ale jurnalistului

50: Rares Bogdan a parasit sediul DNA si a declarat ca a fost intrebat de cat timp il cunoaste pe Marian Vanghelie si cum s-au apropiat. Jurnalistul a precizat ca nu a venit cu avocatul deoarece nu avea motive sa faca acest lucru si ca nu il mai da in judecata pe procurorul de caz, fiindca a realizat ca e bine-intentionat.

Serena Williams ii raspunde Simonei Halep: Eu o astept si mai mult! (Video)

Serena Williams i-a raspuns joi dimineata Simonei Halep, dupa ce romanca a declarat dupa calificarea in semifinale ca o asteapta pe americanca pentru intalnirea din semifinale. Meciul va avea loc vineri seara.

Militarii romani din Afganistan, mesaj original pentru sustinerea Simonei Halep in finala de la Indian Wells (VIDEO)

Performanta remarcabila a Simonei Halep are ecouri pana in Afganistan. Tocmai de acolo, militarii romani mobilizati in teatrul de operatiuni militare ii transmit jucatoarei noastre un mesaj de sustinere.

Dinamo Kiev si Fiorentina, primele surprize ale serii in Europa League

Dinamo Kiev si Fiorentina au reusit primele surprize ale serii in Europa League, in optimile competitiei. in prima partida a serii, Napoli a plecat neinvinsa de la Moscova, 0 - 0 cu Dinamo, calificandu-se dupa.

Dinamo Kiev si Fiorentina, primele surprize ale serii in Europa League. Inter si Ajax ELIMINATE

Dinamo Kiev si Fiorentina au reusit primele surprize ale serii in Europa League, in optimile competitiei. in prima partida a serii, Napoli a plecat neinvinsa de la Moscova, 0 - 0 cu Dinamo, calificandu-se dupa.

Williams: Niciodata nu am visat ca as putea face asta. Mesajul liderului WTA dupa abandonul in fata Simonei Halep

Indian Wells 2015. Serena Williams le- a transmis fanilor sai un mesaj, dupa abandonul inaintea semifinalei pe care trebuia sa o dispute cu Simona Halep. Liderul WTA a fost prezenta pe arena centrala doar pentru a se desparti de fanii sai.

Care a fost reactia lui Obama la ultimele declaratii ale lui Netanyahu

Presedintele american Barack Obama i-a transmis lui Benjamin Netanyahu ca Statele Unite reevalueaza aspecte ale relatiei lor cu Israelul, in urma declaratiilor provocatoare pe care premierul israelian in exercitiu le-a facut inaintea alegerilor legislative anticipate de marti, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )