Libnet.ro
UNICEF

20:15

Primele pagube, dupa furtuna din Capitala

România Liberă România Liberă,
Primele pagube, dupa furtuna din Capitala

14 copaci au cazut pe carosabil sau pe autoturisme, in urma ploii de duminica seara, zece masini fiind avariate, au transmis reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Un barbat a fost injunghiat intr-o statie de metrou din Capitala

Un barbat de 50 de ani a fost transportat, azi dimineata, la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala, dupa ce a fost injunghiat la statia de metrou Eroii Revolutiei, anunta Mediafax, care citeaza surse ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov.

Un barbat din Capitala a stat agatat de pervazul geamului mai bine de 6 ore si a amenintat ca se arunca, de la etajul 7 - VIDEO

Un barbat din Capitala a stat agatat de pervazul geamului mai bine de 6 ore si a amenintat ca se arunca, de la etajul 7. Vecinii spun ca barbatul este suparat pentru ca sotia lui este grav bolnava. Echipa.

Peste 10.000 de lumanari vor fi aprinse, sambata seara, in Parcul Carol din Capitala

Peste 10. 000 de lumanari vor fi aprinse de cercetasi de toate varstele, sambata, de la ora 20. 30, in Parcul Carol din Capitala, in cadrul Festivalului Luminii, eveniment care se va desfasura pe toata durata.

Furtuna din Bucuresti face primele victime. O persoana s-a ELECTROCUTAT, dupa ce a calcat pe cabluri de electricitate

O persoana s-a electrocutat, dupa ce a calcat pe cabluri de electricitate rupte la caderea unui copac pe carosabil, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov, informeaza Mediafax.

Faze Tari: Un mall din Capitala a inventat taxa de deranj! Cu ce s-au trezit la usa locuitorii din proximitatea unui centru comercial!; Ce avea un politist de frontiera in portbagaj. Asta l-a costat...; Ce a ascuns un batranel sub patul sau de la azil. A

Un barbat a aflat de pe Google ca sufera de cancer in stadiu terminal, dupa ce medicii i-au spus ca are doar o infectie Un barbat de 28 de ani, tatal a doua fetite, a aflat de pe Google ca. Scandalurile in scoli nu se mai opresc - Profa de franceza i-a frant inima Aproape ca nu trece zi fara ca in scolile din Romania sa nu fie inregistrate incidente violente sau.

Noaptea Muzeelor 2015. Ce muzee din Capitala s-au retras din circuit

La editia din acest an a evenimentului Noaptea Muzeelor s-au retras din circuit Observatorul Parcului Natural Vacaresti si Centrul National al Dansului. Totusi, zeci de muzee vor putea fi vizitate gratuit, sambata.

Filme, teatru, stand-up comedy si muzica live, la Gradina cu Filme din Capitala

In fiecare vineri, de la ora 20. 30, Gradina cu Filme va gazdui Electro Acoustic Garden, un proiect muzical inedit care va avea ca invitati solisti si trupe de top din Romania. in luna mai vor concerta trupele Urma, in 22 mai si OCS, in 29 mai.

VIDEO Cornelia Catanga a urcat pe scena si a intrerupt concertul saxofonistului Kenny Garrett din Capitala

Interpreta de muzica de petrecere Cornelia Catanga a urcat pe scena si a intrerupt pentru cateva momente concertul sustinut, joi seara, la Sala Radio din Bucuresti, de cvintetul condus de cantaretul american de jazz Kenny Garrett, castigator al unui premiu Grammy, scrie Mediafax. Concertul a fost organizat de Jazz Syndicate Live Sessions.

Ce planuri are Elena Udrea, dupa experienta din inchisoare

Deputata Elena Udrea a declarat, vineri, la iesirea de la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde s-a judecat primul temen din dosarul Gala Bute, ca se gandeste sa scrie o carte despre experienta pe care a trait-o in perioada in care a fost arestata preventiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )