Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primul manual de discurs public din Romania

România Liberă România Liberă,
Primul manual de discurs public din Romania

Primul manual de discurs public din Romania pentru gimnaziu si liceu, bazat pe curricula creata de Amalia Sterescu, profesionist in domeniu, va fi tiparit la finalul lunii iulie. Antreprenoarea vrea sa caute sprijinul ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, pentru introducerea oratoriei ca optional in anul scolar 2016-2017. continuă pe România Liberă

Primul manual de oratorie din Romania pentru gimnaziu si liceu apare in luna iunie

Elevii de gimnaziu si de liceu vor putea invata arta roatoriei si cu ajutor unui manual de Public Speaking, care va fi publicat in luna iulie.

Investitorii continua sa fie atrasi de industria auto din Romania. Care este costul muncii

Nivelul de salarizare din industria auto din Romania, cel mai redus la nivelul statelor producatoare de automobile, reprezinta in continuare un avantaj pentru investitorii straini pe piata locala, a declarat marti Constantin Stroe, presedintele Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania.

Stroe: Costul redus al muncii in industria auto din Romania este inca atractiv pentru investitori

Nivelul de salarizare din industria auto din Romania, cel mai redus la nivelul statelor producatoare de automobile, reprezinta in continuare un avantaj pentru investitorii straini pe piata locala, a declarat marti Constantin Stroe, presedintele.

Situatia din Romania ar putea fi discutata joi in Comisia LIBE a Parlamentului European

Situatia din Romania ar putea fi discutata, joi, in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European, in urma unei cereri facuta in plenul din 8 iunie, potrivit proiectului de ordine de zi al comisiei.

Sindicatul Lucratorilor Postali din Romania va picheta sediul Ministerului Finantelor

Sindicatul Lucratorilor Postali din Romania va organiza un pichet astazi, in fata sediului Ministerului Finantelor, pentru ca nu a fost aprobat bugetul de venituri si cheltuieli al Companiei Nationale Posta.

Situatia din Romania ar putea fi discutata, joi, in Comisia LIBE a Parlamentului European

Situatia din Romania ar putea fi discutata, joi, in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European, in urma unei cereri facuta in plenul din 8 iunie, potrivit.

Catalin Striblea: Gabriel Oprea a devenit cel mai puternic om din Romania

Jurnalistul Catalin Striblea este de parere ca numirea in juctia de premier interimar il face pe Gabriel Oprea cel mai puternic om din Romania. Realizatorul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV.

Amadeus, concert de exceptie la cel mai mare show aviatic din Romania!

Frumoasele si talentatele artiste din trupa Amadeus au sustinut in weekend un concert de exceptie in cadrul celui mai mare show aviatic din Romania, BIAS 2015! .

Este necesara o cota de minimum 0,4% din PIB pentru finantarea IMM-urilor

Alocarea unei cote de cel putin 0,4% din Produsul Intern Brut pentru finantarea IMM-urilor reprezinta, alaturi de amplificarea serviciilor de garantare si contragarantare, doua dintre cele 12 masuri urgente pe care autoritatile romane trebuie sa le adopte pentru a asigura relansarea economiei si a sectorului de IMM-uri, a declarat Ovidiu Nicolescu, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), citat de Agerpres.

FADERE: In locul padurilor din Romania, Austria vrea sa taie alocatiile copiilor romani

Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) considera nejustificate si nefondate luarile de pozitie ale ministrului federal al Afacerilor Externe al Austriei pe tema alocatiilor destinate lucratorilor intracomunitari, cu referire expresa la Romania, se mentioneaza intr-un comunicat al Federatiei, intitulat In locul padurilor din Romania, Austria vrea sa taie alocatiile copiilor romani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )