Libnet.ro
UNICEF

05:30

Radu Banciu: Va dati seama ce nenorocire ar fi pentru Dragnea si Tariceanu sa nu treaca motiunea? PSD n-ar mai fi decat un partid de geambasi (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Va dati seama ce nenorocire ar fi pentru Dragnea si Tariceanu sa nu treaca motiunea? PSD n-ar mai fi decat un partid de geambasi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre ce s-ar intampla daca motiunea de cenzura a PSD-ului condus de Liviu Dragnea, indreptata. continuă pe B1

Radu Banciu: Cu exceptia ultimelor 48 de ore, Grindeanu nu a fost altceva decat un prostanac (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre Sorin Grindeanu si lupta PSD de a-si da jos propriul Guvern. Dragnea se pare ca va veni cu trei propuneri.

Radu Banciu: Asistam la o cacofonie politica cum rar s-a mai vazut. Este lucru jenant, o penibilitate absoluta

Radu Banciu a vorbit in editia de dmunica a emisiunii Lumea lui Banciu, despre criza politica din tara. Asistam la o situatie tensionata, intr-adevar de Caragiale, o.

Unspe metri: Radu Banciu si Dan Bara, despre tragerea la sorti din cupele europene (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au vorbit in editia de luni a emisiunii Unspe metri despre tragerea la sorti din cupele europene. Acest 19 iunie marcheaza debutul in competit.

Zi cu emotii. Dragnea, Tariceanu, Oprea si Ponta ajung din nou in fata judecatorilor de la iCCJ

Noi termene in dosarele in care sunt judecati Liviu Dragnea, Calin Popescu-Tariceanu, Victor Ponta si Gabriel Oprea sunt programate marti la inalta Curte de Casatie si Justitie. Dosarele.

Noi termene in procesele lui Dragnea, Tariceanu, Oprea si Ponta au loc, marti, la instanta suprema

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie judeca, marti, joi termene in dosarele care ii vizeaza pe presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pe presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, pe secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, si pe fostul vicepremier si ministru de Interne.

Vesti proaste pentru Dragnea... Iohannis da asigurari ca nu va desemna decat un premier integru: Nu trebuie nimeni sa-si faca probleme! (VIDEO)

Chiar daca motiunea de cenzura va trece, Liviu Dragnea tot nu va ajunge premier. Aflat la Berlin, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu a renuntat la criteriile enuntate inca din timpul campaniei.

Catalin Ivan (PSD): OUG 13 a fost scrisa pentru Dragnea

Catalin Ivan, europarlamentar PSD, sustine ca celebra ordonanta de urgenta nr. 13 ar fi fost scrisa si gandita pentru presedintele partidului, Liviu Dragnea, potrivit republica. ro. OUG13 a.

Vesti proaste pentru Dragnea: Marian Oprisan negociaza cu Victor Ponta postul de ministru de Interne

Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, i-a convocat pe toti parlamentarii social-democrati si le-ar fi spus sa fie in stand by pentru motiunea de cenzura de miercuri,.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )