Libnet.ro
UNICEF

00:07

Radu Banciu, despre bursa platita de Dimitrie Sturdza pentru Mihnea Nastase: Adrian Nastase stia numai sa fure, el nu mai investea in chestiuni ca educatia unui copil (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre bursa platita de Dimitrie Sturdza pentru Mihnea Nastase: Adrian Nastase stia numai sa fure, el nu mai investea in chestiuni ca educatia unui copil (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu acuzatiile lansate la adresa lui Adrian Nastase de brokerul Cristian Sima care a povestit pe Facebook ca printul. continuă pe B1

Brokerul Cristian Sima: Printul Dimitrie Sturdza a inventat o bursa de studii in strainatate doar pentru Mihnea Nastase

Acuzatii bomba la adresa lui Adrian Nastase. Brokerul Cristian Sima povesteste pe Facebook ca printul Dimitrie Sturdza i-ar fi platit studiile in strainatate lui Mihnea Nastase, fiul cel mic al fostului.

Cristian Sima, noi dezvaluiri: Cum a ajuns printul Dimitrie Sturdza sa sponsorizeze studiile lui Nastase jr.

Brokerul Cristian Sima a sustinut, intr-o postare publicata pe Facebook, ca fiul cel mic al fostului premier Adrian Nastase, Mihnea, a fost singurul beneficiar al unei burse platite de printul Dimitrie Sturdza.

Radu Banciu: Macar in ceasul 13.40 ar fi putut Ponta sa spuna adevarul, dar nu, tot cu aceleasi minciuni a iesit (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciude pe B1 TV, interviul in care Victor Ponta recunoaste ca Guvernul a organizat prost votul din diaspora, din luna.

Radu Banciu: Antena 3 se exprima exact ca intr-o societate in care dictatura nu numai ca nu a disparut, dar nici nu va pleca vreodata (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciude pe B1 TV, mesajul Cameliei Voiculescu catre angajatii trustului Intact, in care transmite ca ar vrea sa le.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )