Libnet.ro
UNICEF

00:07

Radu Banciu, despre redeschiderea dosarului mineriadei: Speram ca Iliescu va face inchisoare pe viata (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre redeschiderea dosarului mineriadei: Speram ca Iliescu va face inchisoare pe viata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, luni, despre anuntul oficial privind redeschiderea dosarului mineriadei din 1990, afirmand ca spera ca fostul presedinte Ion Iliescu sa fie pedepsit pentru ce s-a intamplat. Trebuie sa. continuă pe B1

Ce spune Petre Roman despre redeschiderea dosarului Mineriadei

Fostul premier din perioada mineriadei din 13-15 iunie 1990, Petre Roman, a declarat ca redeschiderea dosarului Mineriadei este indreptatita si a precizat ca este important sa fie gasiti cei care au instigat in strada, relateaza Mediafax.

Marian Munteanu, fost lider al studentilor, despre redeschiderea dosarului Mineriadei: Au fost facute putine lucruri pentru lamurirea situatiei de atunci (VIDEO)

Marian Munteanu, fost lider al studentilor din perioada 1989 - 1990, a declarat luni in cadrul emisiunii Romania acum de pe B1 TV, referitor la redeschiderea dosarului Mineriadei din 1990 ca pana acum s-au.

Petre Roman, despre redeschiderea dosarului Mineriadei: As vrea sa ii gasim pe cei care au instigat

Fostul premier din perioada mineriadei din 13-15 iunie 1990, Petre Roman, a declarat pentru Mediafax ca este cat se poate de indreptatita redeschiderea dosarului acelor evenimente, precizand ca, dincolo de.

Petre Roman despre redeschiderea dosarului mineriadei: As vrea sa ii gasim pe instigatori

Fostul premier din perioada mineriadei din 13-15 iunie 1990, Petre Roman, a declarat ca este cat se poate de indreptatita redeschiderea dosarului acelor evenimente, precizand ca, dincolo de interesele de ordin.

Ion Iliescu, despre redeschiderea dosarului Mineriadei: Nu am motive nici sa am surprize, nici sa nu am surprize

Fostul presedinte al Romanei, Ion Iliescu a declarat luni, dupa decizia procurorilor Parchetului inaltei Curti de Casatie si Justitie de redeschidere a urmaririi penale in dosarul mineriadei din 13-15 iunie.

Procurorul Dan Voinea, despre redeschiderea dosarului Mineriadei: Dosarul este gata din punct de vedere al probatoriului. Salut decizia inaltei Curti (VIDEO)

Procurorul Dan Voinea, cel care s-a ocupat la un moment dat de dosarul Mineriadei, a declarat luni pentru B1 TV, in contextul redeschiderii cazului, ca dosarul este gata din punctul de vedere al probatoriului,.

Radu Banciu, despre Becali: Va iesi nenorocitul, dar se va plictisi acasa. Anticipez ca dupa eliberare, cele doua televiziuni de sport isi vor face canale speciale pentru el

Radu Banciu a comentat, vineri seara, decizia magistratilor Judecatoriei Medgidia potrivit careia Gigi Becali poate fi eliberat. Becali aproape de libertate. Noua nu ne e dor de Gigi Becali. Poate ca in locul.

Instanta suprema confirma REDESCHIDEREA dosarului mineriadei din iunie 1990

Instanta suprema a confirmat definitiv, luni, decizia procurorilor Parchetului ICCJ de redeschidere a urmaririi penale in dosarul mineriadei din 13-15 iunie 1990, in ancheta fiind vizate circumstantele in care au.

Radu Banciu: La noi, cu cat electoratul este mai prost, cu atat puterea isi doreste sa il indobitoceasca si mai tare (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre ideea de restituire a banilor taiati din pensii si salarii pe care a insistat PSD in campania electorala. PSD-ul stie.

Curtea Suprema ar putea confirma astazi redeschiderea dosarului Mineriada

Magistratii Curtii Supreme ar putea decide astazi daca vor confirma redeschiderea dosarului Mineriada, dupa ce procurorii Parchetului General au decis reluarea cercetarilor in acest caz.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )