Libnet.ro
UNICEF

22:00

Radu Banciu, despre voturile din Senat: Noi suntem intr-o situatie lugubra astazi, greu de interpretat de niste afoni ai democratei (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre voturile din Senat: Noi suntem intr-o situatie lugubra astazi, greu de interpretat de niste afoni ai democratei (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre reactia puterilor internationale dupa blocarea arestarii lui Dan Sova. Ni s-a atras atentia la nivel de tara de catre. continuă pe B1

Radu Banciu, despre accidentul aviatic din Franta : Sunt aproape convins ca nicio ancheta a pamantului nu va putea sa stabileasca ce s-a intamplat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre prabusirea avionului Airbus A 320 in Franta, care avea la bord 150 de persoane. Banciu este de parere ca nicio ancheta nu va reu.

Radu Banciu: Dan Sova si Darius Valcov sunt mitraliati la pachet, cum au fost si sotii Ceausescu (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca mercuri se va vota in parlament asupra cererilor DNA in cazurile lui Dan Sova si Darius Valcov. Se pare ca Darius.

Radu Banciu: Inculpatul Marian Vanghelie este student (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de duminica seara, faptul ca Marian Vanghelie vrea sa ceara procurorilor schimbarea masurii arestului preventiv. Oricat ar fi de fericit in puscarie, edilul sectorului 5.

Dan Sova: Nu imi dau demisia din Senat

Senatorul PSD Dan Sova a declarat luni ca nu isi va da demisia din Senat si a adaugat ca orice alte precizari legate de situatia sa vor fi facute in plen. Intrebat de jurnalisti la finalul sedintei Grupului PSD daca isi va da demisia din Senat, Sova a raspuns Nu, potrivit Agerpres.

Reactia Ambasadei SUA la votul din Senat in cazul Sova

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti a precizat, miercuri, la scurt timp dupa ce Senatul nu a aprobat ridicarea imunitatii pentru senatorul PSD, Dan Sova, ca imunitatea parlamentara nu trebuie folosita abuziv pentru a evita tragerea la raspundere a unor persoane si ca trebuie sa se permita anchetarea cazurilor de coruptie si aplicarea legii. Ambasada SUA la votul din Senat in cazul Sova: Imunitatea parlamentara nu trebuie folosita abuziv .

PNL cere alegeri anticipate, dupa votul din Senat in cazul Sova

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a transmis, miercuri, ca, dupa votul din Senat in cazul lui Dan Sova, liberalii cer alegeri anticipate, potrivit Mediafax.

Valcov: Va cer sa dati un vot DA pentru arestarea mea, nu ma obligati sa imi dau demisia din Senat

Senatorul PSD Darius Valcov le-a cerut, miercuri, in plen, colegilor sai senatori, sa dea un vot pozitiv pentru cererea privind arestarea sa, adaugand ca nu doreste sa fie obligat sa isi dea demisia din Senat, pentru a se pune la dispozitia justitiei,.

Darius Valcov afla azi daca va fi arestat. Colegii din Senat vor vota cererea de arestare a DNA

Fostul ministru de Finante, Darius Valcov afla astazi daca va fi arestat. Colegii sai din Senat vor vota cererea de arestare a DNA emisa pe numele lui Valcov. in Comisia Juridica senatorii au dat 5 voturi.

Corneliu Dobritoiu demisioneaza din functia de presedinte al Comisiei de aparare din Senat, dupa ce a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

Senatorul Corneliu Dobritoiu si-a anuntat demisia din functia de presedinte al Comisiei pentru Aparare, Ordine publica si Siguranta Nationala din Senat, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a pronuntat, luni, sentinta in dosarul in care fostul ministru al Apararii a fost trimis in judecata in legatura cu achizitionarea in conditii ilegale a unei locuinte de serviciu la pret subventionat. Dobritoiu a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, decizia nefiind insa definitiva.

General NATO, despre situatia din Ucraina: Trebuie analizate toate optiunile

Alianta Nord-Atlantica se arata preocupata de situatia din estul Ucrainei, motiv pentru care subliniaza ca trebuie analizate toate optiunile, inclusiv cea a trimiterii de armament defensiv, a declarat comandantul fortelor NATO din Europa, generalul american Philip Breedlove, conform Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )