Libnet.ro
UNICEF

18:15

Radu Banciu: Gigi Becali a intrat deja in Cartea Recordurilor. E singurul om care a scris doua carti si n-a citit niciuna (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Gigi Becali a intrat deja in Cartea Recordurilor. E singurul om care a scris doua carti si n-a citit niciuna (VIDEO)

Radu Banciu a analizat fulminanta scrisoare plina de greseli pe care Gigi Becali i-a adresat-o conducerii penitenciarului unde este inchis. Stiti ca el a scris doua carti dupa gratii si mai vrea sa-si. continuă pe B1

Scrisoarea lui Gigi Becali catre directorul penitenciarului Poarta Alba: Domle Director

Gigi Becali i-a scris o scrisoare directorului penitenciarului Poarta Alba, in care apar niste greseli gramaticale flagrante, cu toate ca patronul Stelei este deja scriitor cu doua carti la activ. De la s-a scris legat, pana la expresii ca genul de acia sau de acea in loc de de aceea, scrisoarea este de citit.

Radu Banciu, despre perchezitiile de la firma familiei lui Ponta: Ce putea sa spuna, cu mortul in casa? Asa a facut si cu plagiatul (VIDEO)

Jurnalistul Radiu Banciu a vorbit in emisiunea de marti seara despre perchezitiile efectuate de procurorii DNA Ploiesti la firma detinuta de mama, sora si cumnatul premierului Victor Ponta. Radu Banciu a declarat.

Radu Banciu, despre declaratiile lui Traian Basescu: Aceasta experienta ii atrage atentia ca niciodata nu reusesti sa cunosti o femeie pana la capat (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, declaratiile fostului presedinte Traian Basescu, afirmand ca acestea au fost prudente, avand in vedere ca de-a lungul mandatului a aparat atat justitia.

Gigi Becali, scrisoare plina de greseli gramaticale si fraze incoerente catre seful penitenciarului: Domle director am acesat saitul!

Gigi Becali a trimis o scrisoare catre seful penitenciarului unde este inchis, iar aceasta este plina de greseli de ortografie, fraze incoerente si repetitii suparatoare. Vice. com a facut public continutul.

Scrisoarea lui Gigi Becali catre seful penitenciarului e savuroasa si plina de greseli. incepe cu Domle director si continua cu am acesat saitul

Gigi Becali a trimis o scrisoare catre seful penitenciarului de la Valul lui Traian, unde este inchis, iar aceasta este plina de greseli de ortografie si are fraze incoerente.

Radu Banciu: Cum Dumnezeu sa fii familie de primari in Romania si sa juri ca n-ai furat nimic? Asa ceva nu exista! (VIDEO)

JurnalistulRadu Banciu a comentat, duminica seara, decizia definitiva pe care o va da iCCJ in dosarul in care Monica Iacob Ridzi, fost ministru al Tineretului si Sportului, este acuzata de abuz in.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )