Libnet.ro
UNICEF

05:15

Radu Banciu: Mihai Tudose este incredibila gafa a lui Dragnea si Iohannis(VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Mihai Tudose este incredibila gafa a lui Dragnea si Iohannis(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre premierul Mihai Tudose, pe care l-a calificat drept gafa incredibila comisa de Liviu Dragnea si Klaus. continuă pe B1

Premierul, reprosuri pentru conducerea ANAF: Ce il nemultumeste pe Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose este nemultumit de incasarile ANAF, in special in ceea ce priveste colectarea TVA, potrivit unor surse citate de HotNews. Astfel, seful Guvernului i-ar fi dat directorului.

Radu Banciu: Petre Daea, oaia si literatura (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu afirmatiile ministrului Agriculturii, Petre Daea, privind importanta oilor si dorinta acestui animal de a fi inteles de.

Surpriza de la Radu BANCIU: Ce a putut sa spuna despre Simona HALEP (VIDEO)

Radu Banciu si Dan Baraau comentat in editia de vineri a emisiunii Unspe Metri prestatia din ultima perioada a Simonei Halep. Desi a afirmat ca Halep si-a pierdut placerea de a.

Cu ce s-a intors Geambasu de la GSP din Azerbaidjan: RADU BANCIU, dezvaluire SOC (VIDEO)

In contextul in care Astra Giurgiu se pregateste sa joace in turul 2 al Europa League cu echipa azera Zira, Radu Banciu a povestit in emisiunea Unspe metri o.

Radu Banciu il imita pe Boris Becker: Unde tinea limba acolo servea! (VIDEO)

Cu ocazia inceperii turneului de la Wimbledon, prezentatorul Radu Banciu a trecut in revista cateva momente amuzante ale tenisului petrecute de-a lungul timpului. Prezentatorul a starnit.

Mihai Tudose a cerut ministrilor de interne, al apararii si al sanatatii un raport prin care sa prezinte ce este necesar pentru interventii ca in cazul accidentului din Arges

Premierul Mihai Tudose a solicitat, la inceputul sedintei de Guvern de vineri, ministrilor de Interne, al Apararii si al Sanatatii, sa prezinte luni un material scris asumat prin care sa arate ce este necesar pentru interventii precum cea din Arges. Tudose le-a mai cerut acestora sa colaboreze cu Ministerul Justitiei si cu Ministerul de Finante in ceea ce priveste sursa de finantare si posibilitatile legate de achizitionarea rapida a ceea ce va lipseste.

EXCLUSIVITATE. Premierul Mihai Tudose, numit ilegal conferentiar la SRI |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Serviciul Roman de Informatii a investit timp de sase ani in Mihai Tudose pentru ca acesta sa predea la academia spionilor. Cu toate acestea, actualul premier nu a dat o ora pe la catedra, desi avea o norma de opt ore pe saptamana. Totusi, Tudose este in continuare confe-rentiar universitar si tine ocupat un loc care ar putea sa-i revina unui universitar cu studii serioase.

Mihai Tudose continua numirile: Cine este mana dreapta a premierului

Premierul Mihai Tudose a semnat o decizie prin care Elena Repede a fost numita in functia de director de cabinet al prim-ministrului, cu rang de secretar de stat, potrivit Hotnews. ro. Elena Repede a.

Pe Repede inainte: Mihai Tudose si-a anuntat directorul de cabinet

Premierul Mihai Tudose a anuntat persoana care ii va fi director de cabinet in guvernarea sa. Aceasta este Elena Repede, fost consilier personal al lui Tudose in perioada petrecuta in fruntea Mi.

EXCLUSIV. Premierul Mihai Tudose, la al doilea plagiat. A copiat intr-o carte scoasa de Academia SRI |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Malpraxis academic pentru 220 din cele 368 de pagini dintr-o carte semnata, in 2009, de actualul premier Mihai Tudose. Volumul, suspect de plagiat pentru peste 60% din pagini, este parte a unui puzzle care devoaleaza, in fapt, un intreg sistem de relatii la varful puterii. Cartea a aparut la Editura Academiei Nationale de Informatii din subordinea Serviciului Roman de Informatii. Institutie de invatamant superior la care Tudose era, in momentul publicarii cartii, doctorand.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )